Arama sonuçları: *

1. M

Cat 6 kablo önerisi...

Cat 6 kablo almak lazım vatandan vs falanda alabilirim gidip varsa 15 metre civarı iyi bi kablo varmı
  2. M

Anakart ethernetten internet az çekiyor

Arkadaşlar kaç aydır şu sorunla mücadele ediyorum bitcoin virusumu ne girmis internet sorunluysu o bitti ama şimdidie ethernetten bağlayınca değerler çok düşük driverlerı kurdum kablo cat 3 ve evin kapısından benim odaya duvardan kablolara bağlanarak geliyor lattopta sorun yok ama pc ye takınca...
  3. M

Bu paraya hangi upgrade gider

hayırlı Bayramlar önelikle sistemi söyleyeyim Asus tuf a520mplus anakart ryzen 5 5500 işlemci asus dual rtx 3060 12 gb ekran kartı g skıll rıpjaws 16x2 ram crucıal p3 m2 ssd(bılgısayarda virüs var bitcoın vırusu yuksek ıhtımalle ağı %100 kullanıor ve internete erişemiyorum bilgisayarcıda şuan...
  4. M

Am4 anakart önerisi ....

Arkadaşlar heralde anakarta nazar değdi ethernetten interneti çoz az alïor slïor ama az kabloda sorunda yok bilgisayarcıya goturdum çok bişey yapamayız ama bakayım dedi heralde anakart değişecek son çare bana 3500 vandında 2 tane m2 slotlu ram slotu 2 tane olsada olur 4 olması elzem değil...
Geri