Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Colorful B650M Plus Wi-Fi V15 – sürekli arıza ve servis mağduriyeti

Arkadaşlar, Oksid servisiyle yaşadığım süreci paylaşmak istiyorum. Sinerji’den aldığım anakartı 1-2 hafta sorunsuz kullandım, sonra RAM slotlarını test ederken 3. slotun bozuk olduğunu fark ettim. Sinerji beni Oksid servisine yönlendirdi. İlk kez garantiye ürün göndereceğim için biraz...
  2. E

Yardım Anakart jack girişleri çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar en az 4 5 saattir bununla uğraşıyorum normal ben bir tane anakart almıştım 1 ay önce falan 1 tane RAM slotu bozuk çıktı servise gönderdim sonra değişti bana gelen anakartı taktım her şey tamam bir açtım jacklar çalışmıyor ama kasanın ön paneli çalışıyor sonra biraz araştırdım...
  3. E

Yardım Colorful anakart BIOS güncellemesi için hazırlanan USB'yi algılamıyor

Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15 anakart flash belleği görmüyor. BIOS güncellemesi yapacaktım
  4. E

Yardım AM5 anakarta yanlışlıkla takılan Intel vidalar çıkmıyor

Yeni bir anakart almıştım, onu taktım ve AM5’e geçiş yaptım. Ancak fan takmak için ayaklıkları takarken yanlışlıkla Intel’de kullandığım ince vidayı kullandım. Şimdi de çıkmıyor; dönüyor dönüyor, aynı yerde kalıyor. Normalde kalın olanı takmam lazımdı ama unuttum.
  5. E

Ryzen 7 7700 anakart önerisi

Merhaba ben sistem değiştireceğim ama anakart işlemci RAM değiştireceğim bana bir anakart önerdiler bende sonra baktım anakart Colorful olduğu için iyi değil dediler anakart bu https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1016704078.html alacağım işlemci bu...
  6. E

Yardım MSI Pro B650M-P alınır mı?

Sistemim var ama DDR4 DDR 5'e geçiş yapmak istiyorum ve AMD'ye geçiş yapmak istiyorum şu anki anakart olarak bu anakartı MSI Pro B650M-P düşünüyorum yanına Ryzen 7 7700 düşünüyorum anakart nasıl alınır mı?
  7. E

Asus Prime b650m k alınır mı

Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 bu anakartı almak istiyorum nasıl bir anakart yada bunun yerine önerebileceğiniz anakart var mı
Geri