Arama sonuçları: *

1. Yusoo

Yardım Asus rog x570 f ye uyumlu ram

hocam yeni anakart ram vb aldım eskiden elimde kalan 2x8 xpg gammix d35 var yeni ramlerde 2x8 xpg gammix d35g rgb yani çok büyük model farkı olmayacağı için ramleri birlikte taktim ilk 2 ve 4 e rgb olanları diğer 1 3 slotlara normal d35 ramleri taktım bilgisayarı açınca sürekli reset attı ekran...
  2. Yusoo

Yardım Asus rog x570f ışık kapanmıyor

kuzenimden anakart aldım kendiside sebebini bilmediği şekilde bilgisayarı kapattığında anakartın rgbleri yanıyor her bilgisayarı kapattığında güç kaynağının şalterinide indiriyoruz bunun bir çözümü varmı sizce ?
  3. Yusoo

Yardım 2 el anakart alma konusunda emin degilim

asrock b450 kullaniyorum ve gerek bellek yukseltmesi gerekte gelecekteki islemci icin vb anakart degistirmeyi dusunuyorum ve b550 alacagim ama hem 0 piyasasi cok pahali ve aradigim butceye gore anakart bulamadim 2 el anakart almakta riskli diye duydum diger parcalara gore sizce ne yapmaliyim...
  4. Yusoo

Yardım B450 ile a520 arasinda ne fark var?

Hali hazirda elimde asrock b450 var ama degistirmeyi dusunuyorum hem ram yukseltmesi icin hemde fazladan m2 slotu için asiri iyi parcalarim yok ve oc ile isim olmuyo a520 almam sıkıntılı olurmu?
Geri