Arama sonuçları: *

1. Quill

Yardım B450 Rog Strix Vs Msı B550 hangisini almalıyım?

Selamlar , biostar b550mh anakartım çok fazla bios ve optimizasyon sorunu çıkarıyor. İki anakart arasında kaldım birisi Asus ROG Strix B450-F Gaming II diğeri ise MSI MAG B550M Mortar. Asus olan b450 olduğu için ilk başta aklıma yatmadı fakat internetten karşılaştırma videolarını izlediğimde...
  2. Quill

Yardım 800 Bütçe İle Amd Anakart Önerisi

800 Bütçe İle Amd Anakart Önerisi yapabilir misiniz?
  3. Quill

Yardım İntel İçin Anakart Önerisi

İ5 6500 işlemci ile uyumlu 400-500 tl bütçe ile alınabilecek en iyi anakart nedir?
  4. Quill

Öneri Min 3 ekran kartı desteği olan anakart önerisi

Uygun fiyatlı, min 3 ekran kartı desteği olan anakart önerisi?
  5. Quill

Öneri Üst Seviye Anakart Önerisi

Kuzenim için anakart bakıyoruz. Sistem aşşağıdaki gibidir. Bazı parçalar alındı bazı parçalar alınacak. İşlemci: Ryzen 5 5600X SSD: 980 Pro RAM 2x8 G.Skill 3600 CL16 Ekran: ASUS VG27AQ Ekran kartı 3060 Ti'ya da 3070 olacak Bütçe 2000-2100 VRM performansından dolayı Asus Rog B550 E-Gaming...
  6. Quill

Öneri Biostar Anakart Geç Görüntü Gelmesi HK.

Forumda bir çok kişi görmüştüm ve daha önce hiç çözebilen görmedim. Güç tuşuna basıldığında ilk görüntü 15 saniye sonra geliyordu daha sonra windows un açılması vs. derken 50 saniyeleri buluyordu. Ben sorunumu bios update yaparak çözdüm. Rekor bir süre ile 6 saniyede açılıyor :) Sorun yaşayanlar...
  7. Quill

Çözüldü✓ Bios Güncellemek İstiyorum Yardım Lütfen.(Biostar)

Biostar b550 anakart kullanıyorum bios güncellemek istiyorum. Burada bir kaç dosya buldum ama yanlış bir şey yapmak istemem. Hangisini indirip ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
  8. Quill

Çözüldü✓ R5 5600x için hangi anakart daha iyi olur? (x570 vs b550)

Sorum başlıktadır. Farklarını vs yazarsanız sevinirim.
  9. Quill

Yardım Msi B460m a pro(mAtx) VS Biostar B460gta(atx) hangisini seçmeliyim?

Sizce hangisini seçmeliyim. Farklarını da yazarsanız sevinirim.
  10. Quill

Ryzen 5 3600X Gigabyte Rtx 2070 super için f/p anakart tavsiyesi

Sorum başlıkta teşekürler
Top Bottom