Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Anakartım garanti dışı mı olur?

Arkadaşlar merhaba ben anakartımı garantiye gönderdim itopyadan hazır sistemle almıştım endeksbilişim bakıyor garantiye herhalde oraya elden teslim ettim. Sorunum dpi no signal diyor görüntü gelmiyor secure bootu açtıktan sonra oldu yaparlar mı sizce garanti dışı derler mi bios yazılması...
  2. metekr2828

Anakart Garanti Kapsamına Girer Mi?

Merhaba bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım ama arızalandı. Biosta secure bootu açtıktan sonra ekran daha gelmedi dpi no signal diyor. Endeks bilişime gönderdim bios güncellemesi veya sıfırlaması yaparlar mı daha önce böyle bir sorundan muzdarip olan oldu mu merak ettim.
  3. metekr2828

İtopya Garanti İlgisizliği

İtopya'dan hazır sistem aldım ana kart arızalandı.ekrana görüntü gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım sıra var 40 kişi var bekliyorsunuz sıra gelmiyor çok ilgisizler ekim ayında aldığım hazır sistemle uğraşıyorum kaç aydır pişman oldum. aldığıma bu firma çok ilgisiz garanti hakkında yardımcı...
  4. metekr2828

Gigabyte anakartımı nereye göndericem (garanti)

Merhaba arkadaşlar bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım fakat itopyayla uğraşmayıp direk garantisine göndermek istiyorum kutusunda endeks bilişim yazıyor oraya mı göndericem gigabyte servisine mi anlamadım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 1701082866 Bios ayarı bozuldu...
  5. metekr2828

Yardım Kasamın fanları dönmüyor?

Merhaba arkadaşlar kasamın bağlantılarını yaptım satayla bağladım ama kasayı açıyorum kasanın rgbleri yanıyor işlemci fanı dönüyor ama kasanın fanları dönmüyor neden olabilir arkadaki bağlantıları mı yanlış yaptım acaba hepsini uydurdum birbirine
  6. metekr2828

Yardım Kasanın fan ve rgb bağlantısı nasıl yapılır?

merhaba arkadaşlar ben kasanın diğer tüm kablolarının montajını yaptım ama bu arkadaki main yazan rgb kablolarını yapamadım çok karışık kasayı fişe takıyorum çalışmıyor anakartım gigabyte orayada kablo takmam gerek mi youtubeden baktım anlamadım yardımcı olun bana
  7. metekr2828

Yardım Bu kablolar nereye takılıcak?

Merhaba arkadaşlar ben deep cool matrex 50 kasa aldım ama bu kabloların bağlantısını yapamadım çok karışık nasıl yapıcam yardım edin lütfen çok kablo var işlemcide yer var birde sata kablosuyla mı bağlıcam anlamadım çok karışık kablo kasayı fişe takıyorum kasa çalışmıyor
  8. metekr2828

Yardım Anakart kasama olmuyor

İlk defa kasa montajı yapıyorum ama bu yan kısım uymuyor kasa mı uyumlu değil vidalarıda takamadım nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz anakarta zarar vermeden ana kart mı küçük acaba
  9. metekr2828

Anakartaki bu vida çıkmıyor?

Merhaba arkadaşlar anakartı sökücem ama bu vida çıkmıyor döndürüyorum dönmüyor diğer vidalar çıktı bu çıkmadı nasıl çıkıcak yalama yapmış herhalde nasıl çıkartıcam yardımcı olun
Top Bottom