Arama sonuçları: *

1. B

Anakart için 24 pin argb kablo önerisi

lianli olanlardan değilde daha ucuz bir şey bakıyorum butçe 1000 gizleyici de olabilir
  2. B

Yardım Argbler düzgün çalışmıyor

kasamda asus prime b650 m r ve armory create yüklü bios ve uygulama son sürümde fan renklerini ayarlamak istediğimde sabit renk harici diğer tüm efektler sıkıntısız çalışıyor fakat sabitte sadece kırmızı mavi yeşil çalışıyor openrgb indirdim onda sabite aldıgımda fanların yarısı yanıyor yarısı...
  3. B

Armory create hatası

anakartımın arkasındaki seri numarasını girdiğimde bana input empty diyor ve aura syncde istediğim renkler yerine yanlızca kırmızı mavi yeşil oluyor anakart 650mr prime ne yapmalıyım
  4. B

Anakart uygulamasından istediğim rengi yapammıyomm

asus b650 mr var argb slotuna takıyorum argb kablosunu uygulamasından aura syncde sadece red blue green renkleri oluyor birde gökkuşağı falan atıyorum pembe olmıyor nedeni nedir
  5. B

8 bine anakart önerisi

7600 ve 5070im var önerileriniz neler
  6. B

Bu anakart alınır mı gaming

MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
  7. B

argb desteği olan anakart önerisi

6k bütçem var ama rami 8 e indirip 7500e çıkabilirim işlemci 7500f 1729440426 ddr5 ve matx olucak
  8. B

anakart önerisi ddr5

beyler anakart önerisi lazım min 6000 mhz wifi veya bluettoth olsa iyi olur 4k geçmese intel amd farketmiyo ama 7500f düşündüğüm için amd daha iyi olur iki tane 16 gblık ram takıcam m2 ssd yuvası olması da lazım
  9. B

sizce bu hesap kaç tl eder

14 level hesap
Geri