Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Anakart daki boş kabloların yeri

Selam arkadaşlar benim anakartim MSI A320M A PRO anakartimda kasadan gelen işte şu power power LED reset filan o kabloları artık yerine takmayı istiyorum sadece power kablosu takılı diğerlerini nereye takacağıma dair bir görsel var mı
  2. Lorx61

A320 anakartda max hangi işlemci kullanılır

arkadaşlar selam başlıktanda dediğim gibi maximum hangi işlemciyi takıp kullanabiliriz araştırdığım zaman maximum ryzen 5 5500 ve 5600 çıkıyor fakat benim anakrtım MSİ A320M A PRO sitesinden işlemci desteğine baktığımda 3. nesil ryzen 9 desteklediğini gördüm ve şaşkın bir şekilde "ne" dedim...
  3. Lorx61

MSI A320M A PRO kaç GB ram destekler

Başlıktan söylediğim gibi o anakart maximum kaç GB ram destekler
  4. Lorx61

anakart önerisi sistem yükseltme

arkadaşlar merhaba benim eski bir pc im var artık geliştirmek istiyorum ve elimde 2 bin tl bütçem bilgisayarcıdan am4 söket bir anakart alsam 1500 tl civarına güzel birtane ryzen 3 G apu işlemci alsam şuanki sistemimden iyi kalır her türlü sizce mantıklı olur mu not: şuan ki sistemim cpu XEON...
  5. Lorx61

B550M anakarta takılabilcek en düşük hangi işlemci takılır

başlıktan dediğim gibi söylediğim anakarta en minimum hangi işlemci takılabilir
  6. Lorx61

H81+İ3 4. Nesil 1100 TL ye alınır mı

Arkadaşlar başlıktan dediğim gibi ikisi set 1100 TL gayet ucuz bence alimmi ilerde işlemciyi i5 yaparım
  7. Lorx61

ucuz am4 anakart önerisi

arkadaşlar başlıktan dediğim gibi bana çok ucuza am4 anakart lazım ikinci el filan fark etmez
  8. Lorx61

anakart önerisi ucuz yardım

arkadaşlar bütçem max 1000 TL nu fiyata hangi anakartı alabiliirm daha üstüne çıkamam büyçenin zaten oynayacağım oyunlarda şunlar crysis 3 PUBG mobile (EMULATOR) valorant zula cs 2 bunlar gibi oyunları oynayacam işlemciyi başka bir yakınım alacak işlemci de önerirseniz sevinirim.
  9. Lorx61

ucuza anakart öneri YARDIM

arkadaşlar bütçem max 1000 TL nu fiyata hangi anakartı alabiliirm daha üstüne çıkamam büyçenin zaten oynayacağım oyunlarda şunlar crysis 3 pubg mobile (EMULATOR) valorant zula cs 2 bunlar gibi oyunları oynayacam işlemciyi başka bir yakınım alacak işlemci de önerirseniz sevinirim.
  10. Lorx61

Bu anakarta en iyi işlemci

ASUS P8H61-M LX3 PLUS Anakart bu buna en iyi hangi işlemci takabilirim
  11. Lorx61

anakartım 8gb ram destekler mi

selam arkadaşlar sorum şu anakartım gigabayte ga-g41-mt-d3v 8gb ram destekler mi şuan DDR 3 4gb bir ram takılı tek slota ona göre bir tane daha 4gb ram alıp çift kanal yapıcam
  12. Lorx61

300tl ye bu anakart iyi midir ?

https://shbd.io/s/Xu580ANO Sahibindende bu fiyata bir H61 anakart buldum bakarsanız zaten gayet temiz bir anakart ve bende İ7 3. Nesil işlemci kullanacağım alınır mı
  13. Lorx61

1000 tl anakart önerisi

başlıkta belirttiğim gibi anakart önerisi lazım intel işlemci için bütçem en fazla 700 tl bu fiyata H61 anakartlar veya H81 anakartlar oluyor siz ne önerirsiniz ?
  14. Lorx61

ucuza anakart önerisi

selam arkadaşlar pc imde şuan 775 pin anakart ve xeon E 5410 işlemci mevcut geliştirmek istiyorum bana ucuza anakart önerir misiniz İ5 İ7 desteklesin bütçe 1000-1500 şimdiden teşekürler.
Top Bottom