Arama sonuçları: *

1. D

5k Bütçe ile Anakart

Arkadaşlar işlemcim r5 5600 5k bandında wifi desteğine sahip , oc ve 2 tane m2 ssd slotu bulunan bir anakart almak istiyorum şu anda aklımda olan anakat msi mpg b550 gaming plus bu anakarta wifi desteği yok fakat özellikleri hoşuma gitti bu anakartı almalımıyım yoksa başka seçeneklere...
  2. D

Çözüldü✓ Aradaki 500TL Farka Değer mi?

Şu anda fiyatı 4500tl olan msı B550 -A Pro ile fiyatı 5000tl olan mpg b550 gaming plus anakart arasındaki fark nedir ya da bu fiyat bandındaki başka alternatiflere yönelmeli miyim?
  3. D

Çözüldü✓ Peerless Assassin ile Msi b550-A Pro Anakartı Birbirine Uyumlu Olur mu?

Peerlees assasin ile msı b550 -a pro anakartını birlikte almayı düşünüyorum eğer alırsam soğutucu anakarta ramlere temas etmeden sığar mı
  4. D

MSI Mpg B550 Gaming Plus Anakartında Wifi ve Bluetooth Desteği Var mı?

MSI Mpg B550 Gaming Plus anakartında wifi ve bluetooth desteği var mı? Yok ise aynı özelliklere sahip 5k civarında başka hangi anakartlara bakılabilir?
  5. D

MSI Mpg B550 Gaming Plus 5k ya Mantıklı mı?

MSI Mpg B550 Gaming Plus anakartı almayı düşünüyorum bu fiyata aynı özelliklere sahip olan anakartlar var mıdır?
  6. D

Çözüldü✓ 4k Bütçe ile Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar sistemimin anakartını yenilemeye karar verdim kullanacağım kasa asus tuf gt301 olacak.İşlemcim amd ryzen 5 5600 sistemimim ileriye dönük olmasını istiyorum. Anakartta istediğim özellikler: Overclock özelliğini desteklemesi.(kesinlikle) 2 tane m2 slotunun olması.(kesinlikle)...
  7. D

Çözüldü✓ PCI 3.0 ı PCI 4.0 YAPMA

Öncelikle merhaba benim kullandığım anakartın modeli gigabayte a520mh dır.Anakartta PCI 3.0 var fakat benim ssd im 4.0 destekliyor.Ssd yi anakarta takıncıda tam hızını alamıyorum.Bunun için 3.0 ı 4.0 yapan aparatlar var mı.
  8. D

GIGABAYTE A520M H Anakart ile İşlemciye Overclock Yapılabilinir Mi?

GIGABAYTE A520M H Anakart ile İşlemciye Overclock Yapılabilinir Mi? Öncelikle işlemcim amd 5 5600 sıvı soğutma almayı planlıyorum A520m h anakartı destekliyor mu
Geri