Arama sonuçları: *

1. F

Anakartıma uyan islemciyi nasıl bulurum ?

Anakartim foxconn oldugu icin sitesinden birseye ulasamadim ama anakartim lga 775 Sorum su lga775 olan islemcilerin hepsiyle uyumlu mu? yoksa lgalarin ayni olmasi uyumlu oldugu anlamina gelmezmi ? Anakart foxconn g41 mxe-k ddr3 ram soketli
  2. F

Bu AnaKart a Takılabilecek En İyi İşlemci ? Nedir?

biliyorumki çok eski bir anakart fakat bütçem nerdeyse yok http://www.birrenk.com.tr/urunler.php?urun=8582 bu anakartın destekledigi işlemcilerin arasındaki en iyi işlemci hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim!
  3. F

gorilla glass ile gorilla glass 5 arasında büyük bir fark varmı ?

realmi i5 almayı düşünüorum ekranı gorilla glass ile kaplı sizce saglammı ?
  4. F

g41 mxe-g41mxe-k bios güncelmesi ??

Benim biosum solda oldugu gibi biosu güncellersem benim ne işime yarar güncelleme riskini almama degermi bu arada anakart modelim g41mxe-g41mxe-k yazıyor benim anakardım g41mxe mi g41mxe-k mı bu arada DDR 3 soketleri var
  5. F

Anakartımın markası ne ?

Regeditte ve cpu-z de g41mxe/g41mxe-k yazıyor benim anakartım hangisi ddr3 oldugunu biliyorum ramlerlin fakat kaç mhz destekledigini bilmiyorum ?
  6. F

G41 mxe Anakartım kaç mhz ram destekliyor ?

2+2 ramlerim var bunları 4 +4 yapmak istiyorum internetten biraz araştırma yaptıgımda 800 mhz e kadar destekledigini okudum fakat formlardan birinde bir arkadaş 1333 mhz e kadardestekledigini söyledi bilgili kişiler lütfen yazarsa sevinirim !!
  7. F

g41 mxe anakartım kaç mhz ram destekliyor ?

Elimde bu bilgiler var ayrıca 2 slot max 4 +4 destekledigini biliyorum DDR 3 ama internette bir yerde 800mhz max yazıyordu bu formlarrdan birinde bir arkadaş max 1333 dedi bilgili bir kişi varmı ana kart modeli g41 mxe g41mxe-k yazıyor DDR 3 ram slotu var ddr2 olan deil !
  8. F

Düşük bütçe ana kart tavsiyesi ?

Şuanda elimde g41 mxe bulunmakta DDR 3ramlerim 2 +2 4 gb 1333 ve 1066mhz biraz internetten baktıgımda anakartın max 800 mhz destekledigini gördüm sizden istedigim 100 150 civarı 2. el olup olmaması önemli deil 1600 hatta 1333 destekli bir anakart önermeniz (işlemcim pentinium dual core e6500...
  9. F

G41 mxe g41 mxe-k ana kartım var kaç mhz ram destekliyor ?

G41 mxe g41 mxe-k ana kartım var kaç mhz ram destekliyor ? DDR 3 ram 2x slotu bulunmakta fakat internette özelliklerine baktıgım zaman Bellek: 2 x DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 MHz. 1 x UltraDMA 133/100/66. ... bu şekilde yazıyor 4x2 max destekledigini biliyorum fakat 800 derken max...
Geri