Arama sonuçları: *

1. E

Valorant secure boot hatasi

valoranti daha 3 gun once oynuyordum dun girerken bu hatayi verdi sistemimde tpm 2.0 var gozukuyor secure boot acmak icin biosa girdigimde csm diye bir sey var o acikken uefi ayari gozukuyor 2 tane csm kapatinca secure boot yerin gidebiliyorum ama secure boot acip ayarlari kaydet cik dedigim...
  2. E

Asrock b550m hdv anakart

ekran kartim rx 5600xt islemci ryzen 5 3600 islemciyi ileride yukseltirsem daha rahat olur diye dusundum ve ekran karti girisi b450lere gore dsha iyiymis eger ekran ksrti degisirsem oradan da isime gelir bir de oc yaptirmayi dusunuyorum sizce genel olarak alinir mi iyi midir
  3. E

Ddr4 anakart onerisi

ekran kartim rx 5600 xt islemcim ryzen 5 3600 tek eksik anakart kaldi a520ler ucuz ve is gorur gibi ama b450 oneren cok b450 ve baslangic seviye b550ler arasinda da pek fark yok hangisini tercih etmem lazim arada kaldim
  4. E

A320 anakart pin degisimi

arkadaslar yeni sistem topladim kendime tek eksigim anakart kaldi 800tlye a320 anakart buldum sikintisi pinleriymis degisirse sorunsuz calisir diyor maliyeti ne kadar olur idarelik dusunuyorum zaten ucuza kapatir miyim
  5. E

tek ram slotlu anakart alinir mi

buldugum anakartin ram slotlarindan birisi bozuk oldugu icin uyguna alabilirim daha az verecegim icin diger parcalari da hizli alirim bana artisi bu ama tek slot 16gb ram performans olarak ne gibi eksi yaratir
Geri