Arama sonuçları: *

1. RecepİvedikFanTR

1050 ti hangi işlemci hangi anakartı tercih etmeliyim ?

elimde asus 1050 ti (4 gb olması lazım) bulunmakta kullandığım anakartım ddr3 ve ileriye dönük sistem kurmak istiyorum ilerleyen dönemlerde ekran kartımı da değiştireceğim şu an için anakart ve işlemci için 5000 tl bütçem var maksimum nasıl verim alabilirim (diğer bileşenleri daha sonra...
  2. RecepİvedikFanTR

Temiz windows kurulumu yapmadan ahcı modunu aktif etme

500 gb yazma okuma hızındaki ssd için ahcı modunu açmamı söylediler fakat ahcı modunu ya da raid modunu biostan seçince windows başlama ekranında kalıyor yeniden başlıyor temiz kurulum yapmadan aktif etmek mümkün mü
  3. RecepİvedikFanTR

ssd okuma yazma hızı düşük

bios ayarlarını değiştirmedim bilgim olmadığı için 500 gb yazma okuma hızında sata 3 ssd var ama 250 gb olarak okuyor biostan hangi ayarı değiştirmem gerekli
  4. RecepİvedikFanTR

bios güncellemek ne gibi artılar sağlar ?

sadece meraktan aklıma geldi bios güncellemenin faydaları nelerdir anakartımın son bios sürümündeki notlar ''Update ExpressGate to V1.4.6.2'' şu şekilde
  5. RecepİvedikFanTR

775 pin dual vista işlemci desteği

şuan elimde asrock 775 dual vsta anakart bulunmakta ve üzerinde pentium d cpu 3.20 ghz işlemci 3 gb ddr2 bellek ve 6570 ekran kartı bulunmkata bilgisayarda oyun oynamıyorum fakat chromede gezinirken vs donmalar kasmalar yaşıyorum şuan için anakartımı değiştirmem mümkün değil core 2 duo e8400...
  6. RecepİvedikFanTR

Gigabyte Anakart

Gigabyte GA-H61M-DS2 adlı anakartıma uyabilecek en yüksek işlemci ve ekran kartı arıyorum bir de revizyon numarası diye bişey varmış fakat bilmiyorum
  7. RecepİvedikFanTR

Sisteme uygun parça tavsiyesi

arkadaşlar bugün çok fazla konu açıp rahatsız ettiğim için özür dilerim benim gigabyte g41m comco anakartıma uygun ddr3 ram ve ekran kartı lazım belki işlemcide olabilir tavsiyelerinizi yazın (fiyat hiç farketmez en yüksek sistemi istiyorum)
Geri