Arama sonuçları: *

1. c_ano

Sivi soutucunun termal macunu ile ilgili

Arkadaslar termal macun 1 senede 1 kez degistiriliyor sanjrim peki Pc yi kurarken kullandigimiz ve dolabin icinde oda sicakliginda sakladigimiz Bjr termal macunun kullanacqgimiz zaman bozulup bozulmadigini nereden anlayabiliyiruz
  2. c_ano

Toplama Sistem parcalari icin uyumluluk bilgisi

Rog strix B650-A serisi gaming wifi anakart Neden power boost deep 240 mm sivi soutucu ile pompasi uyumlu olmuyor Soutucuda am4 am5 uyumlu diyor
  3. c_ano

Msi b650 Thomahawk wifi pc wifiye baglanamiyor

Aygitim var ama bloutut ve wifi baglanamiyorum islemci amd Ne yapacam win 10 home menusumde masaustunde kala kaldim Guncellestirmeleri de denetleyemiyorum
  4. c_ano

Beyler konu pc topladiktan sonra bios falan

Bjtun ayarlamalari yaptik Termal macun ne kadarda bjr yenilenmeli ve yapmam gereken baska bakimi varmi Ne kadarda bir yapilmali
  5. c_ano

Msi B650 thomahawk wifi

Jfp1 yuvasina + - li iste kucuk uzun ince bisey takiliyor Bilgisayar kasası ön panel kablo bağlantıları, bilgisayarın kasasının ön tarafında bulunan güç düğmesi, reset düğmesi, güç LED'i, HDD LED'i, USB portları, ses giriş-çıkışları gibi elemanlara ait kabloları Nzxt H6 follow...
  6. c_ano

Msi B650 thomahawk wfi kac fan takilir

Bu anakarta coklayici kullanmadan kac fan takilir Kac rgb takilir Kac argb takilir
  7. c_ano

Asus rog strix serisi monitorlere

Vesa 100x100 bir asus rog strix monitor var ona F80 monitor tutacagi Takilabilirmi ve nasil yapilir
  8. c_ano

Ana kartima ne kadar fan takabilirm

MSI B650 TOMAHAWK WI-FI AM5 ana kartim bu Sistem fan 6 diyor Cpu fan 1 Pompa fan 1 Bunlar ne demek Kasamda 3 tane fan var sadece Ben extradan 3 tane daha fan takacam Bide sivi soutucununda 3 fani var bana aciklarmisiniz Fan coklayicisi lazimmidir
  9. c_ano

MSI B650 TOMAHAWK WI-FI AM5 anakartim icin

Kasam Nzxt H6 Flow RGB Beyaz Kasamda kendiliyinden 3 fan var Ben arkaya 1 assaga 2 adet extra fan takacam Sivi soutmam 360 mm sizce fan coklayicisi almam gerekirmi Ve bu hangisi olurdu
  10. c_ano

MSI B650 TOMAHAWK WI-FI am 5

Maximum kac tane 4 pin fan takilabilir
  11. c_ano

Kasama 3 tane egzoz fan takacam 2 alta 1 arkaya

Kasa : Nzxt H6 Flow RGB Beyaz Extra fan takacam Alta 2 tane 140mm arkayada 1 tane 120 mm Kasaya alttan ve onden hava girecek ( onde fan var ) ustten ( radyator ) ve arkadan da Hava cikişi olacak oyle planladim Bana onerebilirmisiniz sessiz olmasi ve iyi soğutmasi...
  12. c_ano

Konu Pc topladiktan sonra satin aldigimiz win 10 veya win 11

Beyler pc topladik bayosu açtik 1. Sorum aldigimiz win 10 yada win 11 nasil kuracaz 2. Sorum sizce oyun icin win 11 mi win 10 mu ve neden herkes win 11 olmaz diyor
  13. c_ano

Gencler bu sistem dar bogaz yaparmi yada isinma

YAda isinma sorunu olurmu olursa sivi sogutucu onerirmisiniz extra ben bu sisteme kasada fan yok fiğe 4 tane fan alacam
  14. c_ano

Bana pc toplarmisiniz butce onemli degil oyuna göre

Iyi bir sivi soutucu olsun amd islemci ve nvidya olmali Pubg pc Cs2 Valo ( Escape from tarkov ) ( Cod warzone ) Oynatmali Butce sorun degil sadece bu oyunlari sorunsuz oynatsin cok isinmasin ve yayin acma Imkanim olsun ozellikle parantezlerdeki oyunlar icin
  15. c_ano

Toplama pc ile ilgili merak ediyorum

2 tane sistem ele alalim toplama 1. Si atx mid tower 2. Si mini tover daha kucugu Olsun bu ikisi herseyi ayni boyutlar farkli ayni oyunda ayni fps yi mi verir Ek bir soru daha Ben mesela kasayi mid tower alip ekran kartini mini alsam daha kucugu yani sorun olurmu Cunku...
  16. c_ano

Yeni anakart alacam önerir misiniz?

Oyun oynarken arkada yayin acacam wfi li bir anakart onerirmisiniz Am4 soket 128 gb ram kapasitesi gddr 4 Amd ryzen cin
  17. c_ano

Anakart wfi sorunum var

Anakartimda wfi destegi yok 3 secenegim var sizce hangisi Kablolu bağlamak Flaş almak uzaktan baglanmak icin Yada ana kart wfi si olan yeni bjr tane secmek
  18. c_ano

Anakartimin ozelliklerine bakiyordum

B550-PLUS anakart > ozellikler > bağlantilar kksminda Wfi yok diyor bu ne demek pc toplarken bu anakarti alacam ne yani wfi ye kablosuz Bağlayamayacakmiyim enternet ( lan ) Realtek RTL8111H HDMI 1x HDMI Wi-Fi Yok USB 4 x USB 3.2 Gen1 Type-A, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.2 Gen2...
Top Bottom