Arama sonuçları: *

1. Merdo.

MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi anakartta BIOS güncellenmeli mi?

Arkadaşlar şu anki yeni satın aldığım anakartımda A60 BIOS versiyonu yüklü. 9000 Ready olması için 18.06.2025 tarihinde MSI kendi yüklemiş BIOS'u, ben şimdi en son çıkan 26 Aralık'taki BIOS'u yüklersem sıkıntı olur mu?
  2. Merdo.

Yeni aldığım anakart pin yamuldu yine

Arkadaşlar yeni satın aldığım gıgabyte Aorus X870 anakartımın bilgisayarcıya baktık fotoğraf çekti net görünmesi için pin yamulmuş 3 tane onları düzelttim dedi lakin görüntü vermedi yeniden acaba yay gevşedi mi ? Gıgabyte soket değişimi için gönderirsem baya ücret çıkarırlar mı ? Çünkü soğudum...
  3. Merdo.

Çözüldü✓ Gigabyte anakart AMD AM5 ATX X870 Aorus Elite WI-FI7 Ice

Arkadaşlar anakartım geldi montajını yaptık çok şükür ramlerim yeniden Dual Channel olarak 2x32 64GB olarak çalışmaktadır çok mutluyum. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp: Diğer anakart modelim ; MSİ PRO X870-P vardı onun anakart işlemci pinleri 2-3 tanesi yamulmuştu o yüzden dual channel...
  4. Merdo.

Çözüldü✓ Ramlerim yeni satın aldığım anakart ile uyumlu mu ?

[H3 id='GIGABYTE+ANAKART+AMD+AM5+ATX+X870+AORUS+ELITE+WIFI7+ICE+Arkadalar+bu+anakart+sipari+verdim+lakin+ramlerimin+modeli+bu++G.Skill+Trident+Z5+Neo+RGB+64+GB+2x32+6000+MHz+CL32+F5-6000J3238G32GX2-TZ5NR+DDR5+Ram+bu+ramlerimi+taktmda+anakartma+dual+channel+olarak+tak-altr+olur+dimi+']GIGABYTE...
  5. Merdo.

Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aorus Elite WI-FI7 ICE anakart aldım, iyi mi?

Arkadaşlar, başlıktaki beyaz renk modelini aldım. İşlemcim R9 9900X, ekran kartım RTX 5080 EXG. Sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360 mm, RAM'lerim G.Skill Z5 Neo 64 GB 6000 MHz CL30. Aorus modeli çok hoşuma gitti, taksitle satın aldım. Sizce çok iyi mi yaptım? Normalde MSİ TOMAWAHK...
  6. Merdo.

Çözüldü✓ AM5 Anakart önerisi istiyorum

Beyler MSİ PRO X870-P anakartımı değiştirmek istiyorum dual channel çalışan ramlerim sök-tak yaptığımda işlemciyi maalesef tek ram olarak çalışıyor 4.slotta sadece çalışıyor anakart pinlerini incelediğimde 1-2 tane yamuk pin gördüm gibi oldu lakin düzeltmeye çalıştım da olmadı veya ben...
  7. Merdo.

MSI Pro X870-P anakart pinleri ters mi?

Bu videoyu izlediğimde parlak tarafı altta, siyah yani kara gibi olan tarafı yukarıda mı, bana mı öyle geliyor? Bu videoda öyle. Ben yanlış tarafa mı braketi takmışım? Ama işlemcim çalışıyor, görüntü de geliyor bilgisayarıma ama tek RAM olarak çalışıyor. Sadece 4.slotta tek tek denediğimde...
  8. Merdo.

İşlemci güçlendirme kiti yerine orijinal mandalı geri takmak mantıklı mı?

Arkadaşlar ben güçlendirme kiti takmıştım işlemcimin yanlarına Macun bulaşmasın bir zararı yok ama görünürlük olarak iyi görünsün istediğimden almıştım fakat geri anakart orijinal işlemci mandalını takmak istiyorum mantıklı mıdır ? Yeni işlemci aldığımda sök-tak yapmak çok daha rahat olacağı...
  9. Merdo.

Çözüldü✓ İşlemci güçlendirme kiti

Arkadaşlar güçlendirme kitini taktığım itibariyle gayet iyi bir sıcaklıkta düşüş oldu AM5 kullanıyorum eğer almak isteyenler varsa bilgilendirmek istedim. Sıcaklığım boşta 42-43 derecelerde iken şuan 38-35 derecelerde.
  10. Merdo.

Vida önerisi anakart

Arkadaşlar sıvı soğutucum arctıc liquid freezer III 360MM sıvı soğutucum var bu video da görmüş olduğunuz tornavida’dan lazım rahat rahat sıkabilmem için öneriniz var mı size zahmet öneren olursa güzelinden bir tornavida şu vidaları rahat sökebilmem için arctic liquidin
  11. Merdo.

Güçlendirici kiti montaj

Arkadaşlar işlemci için güçlendirme kiti aldım fakat vidaları döndürüyorum dönmüyor daha sonra baktığım zaman ek fotoğraflarında olan montaj yapmak istediğim vidalar hariç anakart vidaları aşağıya doğru inmiş nasıl düzeltebilirim ? 1745103857 CPU soket montajlama vidalarının yeri kaydı düzeltmek...
  12. Merdo.

PCI-E Wifi anakarta nasıl takılır?

Arkadaşlar MSI PRO X870-P anakartıma TPLINK TX3000E almayı düşünüyorum da modemin arkası böyle fotoğraf'da olduğu gibi kasa içininde fotoğrafı var daha detaylı olsun diye iki türlü koydum fotoğrafları. TP LINK TX3000E aldığımda ekran kartının altında ki PCI_E4 girişine takıcam diğer kabloyu...
  13. Merdo.

Çözüldü✓ Anakart ramleri okumuyor

Arkadaşlar yeni msı pro X870-P Wıfı anakartı aldım monitöre görüntü gelmiyor çünkü RAMleri okuyamıyor ne yaptım ne ettim olmadı ne yapmak lazım acil yardım. Ramlerimin markası XPG Lancer RGB 6000MHz
  14. Merdo.

MSI PRO X870-P Satın aldım.

Arkadaşlar başlıktaki anakartı aldım hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ? Yeni teknoloji diye aldım yeni teknolojileri severim😍
  15. Merdo.

MSI PRO X870-P WIFI AM5 + Zoko King Kasa

Arkadaşlar başlıkta anakartı satın almayı düşünüyorum kasamın adı; Zoko King. Yani şuan b650M S2H anakartını kullanıyorum m-atx anakartı şuan ki kullandığım yani küçük boyutlu olan, Yeni satın alacağım anakart ATX modeli kasama sığar dimi ekran kartım 4070 super var.
  16. Merdo.

Anakart önerisi istiyorum

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BV2D6L71/ref=asc_df_B0BV2D6L711727920620000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BV2D6L71&linkCode=asn&psc=1...
  17. Merdo.

Çözüldü✓ Ddr5 anakart önerisi

https://www.amazon.com.tr/MSI-X870-P-WIFI-DDR5-8200MHZ/dp/B0BV2D6L71/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2I8GR4T6E6YNG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.7qHwMZ4bt8r7fdG5KjvBodroSlDjIZYro_XjCcdLfA_GjHj071QN20LucGBJIEps.HG70H7BEyNRYdHt4whYoqOXzlpSqr1CVURMyHHrMEI8&dib_tag=se&keywords=ms%C4%B1+...
  18. Merdo.

DDR5 Anakart önerisi

Arkadaşlar b650m s2h anakartı kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum uzun lafın kısası AM5 Anakart önerisi istiyorum sizlerden bütçem 6000TL +9000 TL arası. Wi-Fi'li anakart istiyorum. B650M S2H anakartımda Wi-Fi bağlamak için kablo kullanıyorum daha iyi ama görüntü kirliliği yapıyor.
  19. Merdo.

B550M DS3H Anakart Bios

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartım var Bios versiyonda FB yazıyor yani güncel dimi ? 1.4 Anakart sürümü benim, B550M DS3H anakartın sayfaya baktığım zaman FB biosu görünüyor. Yeni Ryzen 7 5800x3D işlemcisi aldım direk tak çalıştır yapabilirim değil mi ?
  20. Merdo.

B550 DS3H Hangisi alınmalı

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartı alacağım ama 1.4 olanı var 1.5 olanı var hangisini almalıyım ?
Geri