Arama sonuçları: *

1. YusufG06

Yardım Tamirden sonra anakartın model ismi değişti

B450M S2H Anakartım soft brick oldu ve tanıdığım bir elektronikçiye bios yazması için gönderdim bilgisayar elime geçtiğinde anakartın model isminde b450m s2h v2 yazıyor bu önemli bir şey mi ?
  2. YusufG06

Yardım Gigabyte B450M S2H Soft Brick Oldu Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi anakart soft brick oldu ve garantisi bitti ne yapmalıyım
  3. YusufG06

Çözüldü✓ Secure Boot açtıktan sonra sistem açılmıyor

Arkadaşlar sistemin anakartı b450m s2h valorant için secure boot açtım sistemi user moda geçirdim ve key ile ilgili bir ayara update yaptım secure bootun aktif olması için böyle yazıyordu lakin sistem şuanda açılmıyor açıyorum siyah ekranda kalıyor biosa bile giremiyorum yardım edebilir misiniz
  4. YusufG06

Yardım B450M S2H S.M.A özelliği var mı?

Arkadaşlar 3. nesil işlemcilere de sma özelliği geleceği duyuruldu ben b450m s2h kullanıyorum biosta sma özelliğini göremedim bu anakartta varmı yardmıcı olursanız sevinirim
  5. YusufG06

Yardım Anakartın arkasındaki plakanın lehimleri

Arkadaşlar r3 3100 işlemcim çok ısınıyordu yüzde yüz yük altında 95 dereceye kadar çıkıyordu forumdaki arkadaşların tavsiyeleriyle işlemci fanının söküp oturturp tekrar taktım ve sorun çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ederim fakat anakartın arkasındaki lehimlere farkında olmadan biraz elim...
  6. YusufG06

B450M S2H F60E BİOS

arkadaşlar önceden b450m s2h da f60c vardı onu kaldırıp f60e getirdiler hatalı falan mıydı acaba bilgisi olan varmı birde yeni gelen biosla smart accses memory özelliği geldi mi ben tam anlayamadımda
  7. YusufG06

b450m h vs b450 m s2h

zaten başlıktan da anlaşlıyor bu iyi anakart arasında ki fark ne s2h 100 tl daha pahalı aralarındaki fark nedir bilen kişiler yazabilir mi
Geri