Arama sonuçları: *

1. MamiKK

Çözüldü✓ Fan kablosunu nereye takacağım?

BEYLER PSU ALDIMDA her şey OKEY AMA BU ÖNDEKİ 3 FANIN KABLOSUNU TAKIYORUM ÇALIŞMIYOR (Doğru yer değildir belki, ben boş yerlere takıyom.) BUNUN YERİ NERESİ NOLUR YARDIM EDİN ANAKART B450MS2H GIGABYTE
  2. MamiKK

Anakartımı değiştirmek istiyorum

Merhabalar, anakartımı değiştirmek istiyorum ama sizlerinde bi bilgisini görüşünüzü alayım dedim. b550 ye felan geçmek mantıklımı bana ne katar Almak mantıklı mı sizce ne yapmalıyım
  3. MamiKK

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 için anakart önerisi

Merhabalar, sistemimi yükseltmek istiyorum, işlemciyi satın aldım, anakart arıyorum ortalama ''3000TL'' Civarında bişeyler arıyorum Sizce bu anakart nasıl, fiyatına göre iyiyse sipariş edeceğim...
  4. MamiKK

Çözüldü✓ 12400F e Z590 & H610 Serisi & B660 hangi anakart?

12400F için anakart arıyorum, az öncede açmıştım fakat şimdi sipariş verirken kafam karıştı Z590 Oluyormu 12. nesil intellere? abartımı olur bilmiyorum ama diğer serilerde rgb olmadığı için Z serisi almak istiyorum
  5. MamiKK

Çözüldü✓ i5 12400F e Anakart Önerisi

Merhabalarr, Ryzenden intele geçiş sürecimdeyim r5 5600x alacağıma anakartıda alıp intele geçmeye karar verdim fakat hangi anakart serisinden alacağımı bilmiyorum, bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  6. MamiKK

2. EL Anakart alınırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Yeni anakart alıyorum, alırken nasıl bir test etmeliyim nelere dikkate almalıyım? ne gibi şeyler yapıp sağlammı değil mi kontrol etmeliyim. Alacağım ürün 2. el tr garantisi yok yurtdışı faturası var
  7. MamiKK

İşlemci uyumluluğu

Bu anakart modeline ekran kartı ve işlemci arıyorum, sistemim eski, işlemcim APU Nerden bakmalıyım, nasıl ilerlemeliyim? Yardımcı olabilecek var mı? Bilenler yazarsa sevinirim. SİSTEMİM 4 GB DDR3 RAM Intel Pentium 2.8 GHz (APU) Pegatron IPXSB Anakart işlemci
  8. MamiKK

Anakart-Ekran kartı uyumluluğu

Bu anakart modeline ekran kartı arıyorum, sistemim eksi işlemcim apu Nerden bakmalıyım, nasıl ilerlemeliyim? Yardımcı olabilecek var mı? Bilenler yazarsa sevinirim. SİSTEMİM 4 GB DDR3 Ram Intel Pentium 2.8 GHz (APU) işlemci Pegatron Anakart 1588132613 Pegatron IPXSB Intel H61 1155 Soket...
Geri