İ5-7400 + 1050Tİ ile kullanılıyor. (2017'nin favori ikilisi. 🤭 ) Bu anakarta 1650s ile darboğaz yapmayacak şekilde işlemci önerisi. 2. El olabilir. Ankara içinde olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar taşınıyoruz. M2 SSD yuva yerini anakarta takıyım ki kaybolmasın diye düşündüm ancak anakarta takamadım fotoğraflar ektedir. Yardım edebilir misiniz?
Anakartım: Asus Prime B450M-K.
5 aylık denebilir.
Kutusu ve kutu içeriği tam.
2. elden ne kadara satabilirim?
(DA SİSTEM 2 ile birlikte gelmiştir.)
Ya B450 Tomahawk Max yada B550M PRO VDH WİFİ alacağım.
Arkadaşlar anakartımı değiştirme kararı aldım. 850TL Max bütçem.
Bir de 2. elde B450M-K anakartımı kaç tl ye satabilirim? (5 aylık anakart) (Anakart bütün kutu içeriği tamdır.)
Burada BIOS sürümüm dxdiagda böyle gözüküyor:
Bios sürümüm hangisi burdan ona göre sıra sıra güncellemek istiyorum. (3 yıldır hiç bir BIOS güncellenmesi yapılmamıştır. :D )
https://tr.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VD#down-bios
Anakart: MSİ H110M PRO-VD
@crazyreign
Anakartım B450M-K. Kasam spec-delta rgb. Anakartımın rgb desteği olmadığını biliyorum. Anakart üzerinden fanlarımın rengini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Başka bi aparat mı almam lazım? (3 tuşlu kumandadan yapmak istemiyorum. )
Asus Prime b450m-k Wraith Max RGB taktığımda rgb kontrolü yapabilir miyim?
1599207976
ve montaj yaparken sadece cpu fan bağlantısını yapmam yeterli olur mu + usb bağlantısı fiye bir şey daha var o takmalı mıyım?
İşlemcim çok ısındığı için cbp kapatmak istiyorum. Fakat biosta CPB bulamadım. Asus prime B450M-K kullanıyorum. Nerede bulacağımı söylerseniz sevinirim?
DA Sistem 2 aldım ayrı olarak da hdd aldım. Asus prime b450m k anakart içinden 2 tane sata kablosu çıkıyor. Birini ssd için itopya kullanıcak. Diğer kalan sata kablosunu itopya gönderiyor mu?