Arama sonuçları: *

1. Has4nGodEx

Soğutucu Montaj vidamın biri eksik nerden bulabilirim?

Fotoğrafdaki gösterdiğim yerdeki bir vida eksik. Nerden temin edebilirim? İnternette varsa link atabilir misiniz?
  2. Has4nGodEx

Msi H110m Pro-vd Anakarta uygun fiyatlı işlemci önerisi

İ5-7400 + 1050Tİ ile kullanılıyor. (2017'nin favori ikilisi. 🤭 ) Bu anakarta 1650s ile darboğaz yapmayacak şekilde işlemci önerisi. 2. El olabilir. Ankara içinde olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  3. Has4nGodEx

Çözüldü✓ M2 SSD Vidasının altı boş

Arkadaşlar taşınıyoruz. M2 SSD yuva yerini anakarta takıyım ki kaybolmasın diye düşündüm ancak anakarta takamadım fotoğraflar ektedir. Yardım edebilir misiniz?
  4. Has4nGodEx

Asus Prime B450M-K 2. Elde Ne Kadar Eder?

Anakartım: Asus Prime B450M-K. 5 aylık denebilir. Kutusu ve kutu içeriği tam. 2. elden ne kadara satabilirim? (DA SİSTEM 2 ile birlikte gelmiştir.) Ya B450 Tomahawk Max yada B550M PRO VDH WİFİ alacağım.
  5. Has4nGodEx

850TL ATX Anakart Önerisi

Arkadaşlar anakartımı değiştirme kararı aldım. 850TL Max bütçem. Bir de 2. elde B450M-K anakartımı kaç tl ye satabilirim? (5 aylık anakart) (Anakart bütün kutu içeriği tamdır.)
  6. Has4nGodEx

B450M-K BIOS GÜNCELLEMESİ YAPILMALI MI?

Sorun yaşayan arkadaşlar olmuş. İşlemci ghz düşmesi vb. Deneyen var mı? güncelleme yapılmalı? @crazyreign
  7. Has4nGodEx

Bios Güncellemesi Yapacağım Fakat Versiyonum Değişik

Burada BIOS sürümüm dxdiagda böyle gözüküyor: Bios sürümüm hangisi burdan ona göre sıra sıra güncellemek istiyorum. (3 yıldır hiç bir BIOS güncellenmesi yapılmamıştır. :D ) https://tr.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VD#down-bios Anakart: MSİ H110M PRO-VD @crazyreign
  8. Has4nGodEx

Max 850TL Anakart Önerisi

Sistemim imzamda ama ben yine de yazayım. -AMD Ryzen 5 3500x -Asus Prime B450M-K -GSKİLL RAM 3200mhz CL16 2x8 16gb -Corsair Spec Delta RGB -CORSAİR VS650 PSU -ASUS TUF EVO RX5600XT -480gb Maxtor SSD -1 TB WD Blue 7200rpm
  9. Has4nGodEx

TUF B450 PRO GAMİNG vs TUF B450 PLUS GAMİNG

https://www.incehesap.com/asus-tuf-b450-pro-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-41988/ https://www.incehesap.com/asus-tuf-b450-plus-gaming-anakart-fiyati-39725/ Hangisi daha iyi? @crazyreign
  10. Has4nGodEx

Arkadaşın BIOS UNU Güncelleyeceğiz

BIOS güncellerken mesela ilk biosdan direk son bios güncellemesi yapılırsa olur mu?
  11. Has4nGodEx

Yardım Anakart Tercih Ediyorum

Böyle anakartlar var bana uygun olan hangisi? İşlemci: R7 3700X Ekran Kartı: 2070 Super Gaming Msi
  12. Has4nGodEx

B450M-K RGB NASIL KONTROL EDEBİLİRİM?

Anakartım B450M-K. Kasam spec-delta rgb. Anakartımın rgb desteği olmadığını biliyorum. Anakart üzerinden fanlarımın rengini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Başka bi aparat mı almam lazım? (3 tuşlu kumandadan yapmak istemiyorum. )
  13. Has4nGodEx

BIOS Sürümümüzü ve Güncel Sürümü Nerden Öğrenebiliriz?

Anakart: B450M-K
  14. Has4nGodEx

Asus Prime b450m-k - Wraith Max RGB

Asus Prime b450m-k Wraith Max RGB taktığımda rgb kontrolü yapabilir miyim? 1599207976 ve montaj yaparken sadece cpu fan bağlantısını yapmam yeterli olur mu + usb bağlantısı fiye bir şey daha var o takmalı mıyım?
  15. Has4nGodEx

ASUS B450 M K CPB KAPATMA

İşlemcim çok ısındığı için cbp kapatmak istiyorum. Fakat biosta CPB bulamadım. Asus prime B450M-K kullanıyorum. Nerede bulacağımı söylerseniz sevinirim?
  16. Has4nGodEx

İtopya Anakart İçinden Çıkan Sata Kablosunu Gönderiyor Mu?

DA Sistem 2 aldım ayrı olarak da hdd aldım. Asus prime b450m k anakart içinden 2 tane sata kablosu çıkıyor. Birini ssd için itopya kullanıcak. Diğer kalan sata kablosunu itopya gönderiyor mu?
  17. Has4nGodEx

Asus prime b450m-k kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

asus prime b450m-k içinden kaç adet sata kablosu çıkıyor
Top Bottom