Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Bios sıfırlamadan ekrana görüntü gelmemesi?

Arkadaşlar böyle bir sorun oluştu, şimdi anlatayım tam olarak. PC yi gece kapatıp prizin düğmesinide kapatıyorum, ondan sonraki gün açınca ekrana görüntü gelmiyor. Bende kasanın camını açıp anakarttan bios sıfırlıyorum ve tekrar açınca görüntü geliyor. Ama dediğim gibi pc yi kapatıp prizide...
  2. ByEfe04

Bios sıfırlayınca bios sürümü gidermi?

Arkadaşlar ben bios sıfırlıyorum sürekli yoksa ekrana görüntü gelmiyor PC de bir sorun var çok kurcaladım :D Bios sürümü bios sıfırlayınca gidiyormu?
  3. ByEfe04

Bios Güncellemesi Performans Arttırırmı?

Arkadaşlar bios güncellemesi bildiğim kadarıyla sistemi daha optimize stabil hale getiriyor peki bu performans artışı sağlarmı?
  4. ByEfe04

Asus b450m dragon bulk ile b450m-k soket arasındaki fark ne ?

Arkadaşlar sistem alacağım incehesaptan ama bu iki anakart arasında 88 TL fark var b450m dragon bulk ile b450m-k soket arasında ne fark var ? 88 TL vermeye değer mi
  5. ByEfe04

Biostar İyi bir markamıdır Güvenilirmiyim Sorun çıkartırmı?

Arkadaslar alacağım sistemde Biostar B450MH anakart var ben aslında biliyorum köklü bir marka olduğunu ama işte babam bilirsiniz güvenemiyor benim içimde de şüphe yok değil aslında kullanan varmı uzun sürede sıkıntı çıkartır mı 3 senelik bir sistem alıcam ?
  6. ByEfe04

A320M-R Anakartların B450MH anakartlara göre eksisi nedir (açıklamamı okuyun lütfen)

Arkadaşlar B450MH anakart Bana ilerde sistem upgrade inde mesela ilerde çıkacak f/p ryzen işlemcileri takmama felan olanak sağlarmı? a320mR ye göre artıları ne olacak en büyük artısı O.C bunu yazmanıza gerek yok biliyorum diğer artıları ne olur ?
Top Bottom