Arama sonuçları: *

1. ugurcamm

Yardım Msi PROJECT ZERO Driver Güncelleme yardımı

Arkadaşlar bu driverleri mi yükleyeceğim? Chipset, ses, Bluetooth, wifi, lan Yardımcı olursanız sevinirim 1735072135 @LoserIl @Bünyamina @-Annatar-
  2. ugurcamm

Yardım Hangi anakartı almalıyız? Yardım eder misiniz ?

Hocalarım abime bilgisayar topluyoruz. Kasası Asus a21 plus. Aklımızda iki model var ve ileriye dönük olmasını istiyoruz. İleride 9800x3d takmayı düşünüyoruz. Şu anki işlemci 7500F. Msi olan modeli çekici kılan kablo görüntüsünün olmaması ve wifi olması. Vrm soğutucuları ne durumda bilmiyorum...
  3. ugurcamm

MSİ B650M PROJECT ZERO ANAKART KASA ÖNERİSİ

Arkadaşlar MSİ B650M PROJECT ZERO anakarta ASUS A21 PLUS kasa uyumlu mudur? Kablosuz kullanabilir miyim?
  4. ugurcamm

Kablosuz mouse dongle ile verimli olur mu?

Hocalarım kablosuz mouseyi dongle ile kullanırsak verimli olur mu? Bluetooth mu iyidir yoksa dongle mi? Anakartı Bluetoothlu alacak kadar fark yaratır mı Bluetoothlu kullanmak?
  5. ugurcamm

BİOSTAR Anakart iyi midir ?

Arkadaşlar selamlar anakart 7500F işlemci ile kullanılacak ve 4 5 ay sonrasında 7800x3d işlemcisine geçiş yapılacak. Güç bakımından geçiş yapınca yeterli olur mu besleyebilir mi işlemciyi? Vrm soğutma performansı yeterli olur mu? Size sormak istedim...
  6. ugurcamm

7500F anakart önerisi

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html Arkadaşlar bu anakartı alıcaktım 6.200 TL ye ama almak için girdiğimde baya zam gelmiş. Bu fiyata var mıdır daha iyisi? Yoksa bunu alayım mı?
  7. ugurcamm

Hangi anakartı almalıyım?

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-amd-b650-micro-atx-anakart-fiyati-64992/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.6.1...
  8. ugurcamm

R5 7500F Anakart önerisi

Arkadaşlar selamlar bir bilgisayar topluyorum. Bu konularda bilgisiz olduğum için anakart seçimimi yapamadım. Bir çok yerde vram soğutması vs. vs. konuşuluyor ve hiç anlamıyorum bu konulardan da. Anakart için 6500 TL bütçe ayırmış bulunmaktayım ve biraz ileriye dönük olmasını istiyorum. Sistemi...
Top Bottom