Arama sonuçları: *

1. T

Anakartta flashback bios güncellemesi yapamıyorum

Yeni bilgisayar topladım ancak görüntü gelmiyor. Anakartımın markası asus b650m a wifi ii. Biraz araştırdıktan sonra ramleri tak çıkar veya bios güncelle gibi öneriler gördüm. Ramleri takıp çıkarınca değişmedi. Bios güncelleyeyim dedim. flashback videosunda asusun bahsettiği gibi usb yi...
  2. T

Çözüldü✓ 3090 Ekran kartını anakarta sokamıyorum

Arkadaşlar Asus b650m wifi II anakart aldım elimde 3090 var ancak bir türlü yerleştiremedim. 3 tane pciex16 slotu var. Bunlardan hangisine takmalıyım ekran kartını? Üstteki slotun rengi neden değişik? Bir de üsttekine takarken usb portları ile çakışıyor kartın bir tarafı. Çok yakın oluyor ya da...
  3. T

Asus Prime B650M-A Wi-Fi ile Asus Prime B650M-A Wi-Fi II arasındaki fark?

Bir süredir araştırıyorum. Bazı sitelerde wifi bazısında wifi II diyor. Fiyatları da yakın. Ne fark var anlayamadım. Ya da bu iki kart aynı kart mı? Bir de ikisi de 6400mhz ram destekler mi?
  4. T

DDR5 MSI anakartlarındaki boot gecikmesi asus anakartlarda yaşanıyor mu?

DDR5 AM5 bilgisayar toplayacağım ancak boot edilirken çok geç açılması ile ilgili çok fazla şey okudum. Genel olarak gördüğüm msi ekran kartları kullandıklarıydı. Acaba tüm ddr5 sistemlerde boot ederken gecikme yaşanıyor mu? yoksa sadece msi anakartlarda mı bu sorun var?
Geri