Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim?

Biostar B650MT ve MSI A620M-E arasında kaldım. am5 bir sistem dizeceğim için hangisi geleceğe dönük daha iyi bir tercih olur?
  2. ddarkbrother20

A520M-K Anakartım için Hangi İşlemci Daha Güçlüdür?

Ryzen 9 5950X Ryzen 9 5900X Ryzen 7 5800X Arkadaşlar bu üç işlemciden birini almak istiyorum. Oyun ve render için kullanıyorum sistemimi? Sizce fiyatına ve performansına göre bu üç işlemciden hangisini almak daha mantıklı?
  3. ddarkbrother20

A520M-K Anakart ile 5700x Uyumlu Çalışır Mı?

Arkadaşlar A520m-k anakartım var. Şu an 5600 kullanıyorum ama 5700x'e yükseltmeyi düşünüyorum. Forumda daha önce açılan konuda 5600'ün üstündeki modellerin tam güçte çalışamadığı belirtilmiş. Masraf yapıp anakart yükseltmek istemiyorum. Bana şu işin tam olarak ne olduğunu anlatabilir misiniz...
  4. ddarkbrother20

A520M-K Anakarta RAM Önerisi

Arkadaşlar sistemim için 32gb ram tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. ddarkbrother20

Lenovo h270 anakart rtx ekran kartı destekler mi?

Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım da bu anakart var. Rtx serisinden bir ekran kartı alsa uyumsuzluk problemi yaşar mı? Bildiğim kadarıyla soketlerle alakalı bir uyumsuzluk söz konusu değil. Ama yine de bir size danışmak istedim. 1602655112 @Fiery @Yasin Çelik @$ilent
  6. ddarkbrother20

H61 model anakartlarda kaç adet ram slotu vardır?

Bir süre önce bir arkadaş h61 model anakartında 4 adet slot olduğunu söylemişti ama benimkinde gördüğüm kadarıyla 2 adet var. Bunun ayrı bir nedeni var mıdır acaba?
  7. ddarkbrother20

Yeni nesi Ryzen işlemcileri hangi anakart destekleyecek?

Arkadaşlar yeni nesi Ryzen işlemcileri hangi anakart destekleyecek? Destekleyen anakartlarında fiyatı ne kadardır?
  8. ddarkbrother20

H61 model anakartın bios'u nasıl güncellenir?

Arkadaşlar başlık çok açık. H61 model anakartın bios'u nasıl güncellenir?
Geri