Arama sonuçları: *

1. Ou-Sama

Çözüldü✓ Msi H610M Bomber Ddr4 Wake On Lan Açamadım

Çözüldü! Advantage>İntegrated Peripheralds Settings>Network stack -Enable->İpv4-Enable- İpv6-Disable- Bios>Csm Wake up Event> Pcie-Enable-
  2. Ou-Sama

Yardım Elinde Bu Kablodan Olup Satmak İsteyen Var Mı?

Server sistem kuruyorum, aşağıda paylaştığım resimdeki kablodan 1 adet lazım. Tr`de olmadığı için yurtdışından getirtmek uzun sürecek, her gün zarar. Elinde olan var mı? Ya da varsa bu ürünü satan yurtiçi linkini atarsanız, alacağım. Baktım göremedim, belki gözümden kaçan bir site vardır.
  3. Ou-Sama

Amd Sistemdeki SSD'yi İntel Anakart`a Taktım Çalıştı

Az önce Msi B450A Pro Max + Ryzen 3 1200`lü sistemden SSD`yi çıkarıp Asus Z370P-II + İ7 8700`lü sisteme taktım çalıştı, şuan sorunsuz kullanıyorum. İntel H270`deki SSD`yi bile bu Z370 anakartlı sisteme taktığımda işletim sistemini görmüyordu. Ama şuan B450`de ki driverlerle kullanıyorum. Daha...
  4. Ou-Sama

MSI B450-A PRO MAX 756Tl

Linki aşağıya bırakıyorum ürünün ismi B450m-a pro diye geçiyor ama bu yanlış resimdeki yani B450-a pro max gönderiliyor. Az önce teslim aldım. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07XPZMKQ6/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3O5TP4R0OZYXZ
  5. Ou-Sama

Msi Z490 Gaming Plus kaça satmalıyım?

Elimde bu anakarttan var sıfır kapalı kutu tr faturalı ve garantili. Sizce şimdi mi satmalımıyım? Çok acelem yok beklete de bilirim, dolar da çok değişken artıyor sürekli bilemedim size danışayım dedim. Kısacası satmalımıyım satarsan şuan kaça satmalıyım? Birde bu ürünü geçen hafta aldım geri...
  6. Ou-Sama

Öneri 🔥🔥 MSI Mpg Z490 Gaming Plus 1247TL 🔥🔥

Fiyatı iyi gibi geldi. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0886QSX7N/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  7. Ou-Sama

Gigabyte ph67-ud3-b3

Gigabyte ph67-ud3-b3, bu anakartın üzerindeki bileşenlerin yazılı olduğu liste-şablon lazım bana, nereden bulabilirim? Kendi sitesine baktım; bulamadım.
Geri