Arama sonuçları: *

1. ErenROG

USB'siz ve DVD'siz BIOS güncellenir mi?

Şuan olduğum yerde USB bulma imkanım yok ve CD girişi de mevcut değil. Ki olsa bile, CD de bulamam. Gigabyte anakartlar için, sistem üzerinden güncelleme yapılabilir mi?
  2. ErenROG

5 anakarttan hangisi

MSI B450 GAMING PLUS MAX ASUS TUF B450 PRO GAMING ASUS TUF B450 PLUS GAMING GIGABYTE B450 AORUS ELİTE ASROCK B450 Pro4 Sadece bunlar arasından en iyisini soruyorum.
  3. ErenROG

BIOS güncellemesem ne olur

Gigabyte B450M S2H kullanıyorum şuan güncel sürüm F51 bende F50 yüklü şuan güncelleme yapmasam ne gibi sıkıntılar olur acelesi var mı
  4. ErenROG

B450M S2H rgb kontrolü

b450m s2h kullanıyorum kasa olarakta spec delta rgb ve kasanın şuan ki rgb geçişleri hiç hoşuma gitmiyor gigabyte rgb fusion ile denedim ama bir işe yaramadı nasıl ayarlayabilirim bu fanların rgbsini
  5. ErenROG

B450M S2H bios sürümü

Anakartı dün n11 den sipariş verdim ama şimdi kafama takıldı bu anakart bios sürümü güncel olarak mı geliyor ryzen 3. nesil destekler mi geldiği gibi eğer güncel değilse işlemci olmadan bios güncellemesini nasıl yaparım
  6. ErenROG

MSI B450M-A PRO MAX VS GIGABYTE B450M S2H

Arkadaşlar iki anakart arasından hangisi tercih edilmeli bir kaç yerde max serisinin bios güncellemesi vs uğraştırmadığını yazmış ama kararsız kaldım rtx 2060 super ekran kartı ryzen 5 3500x işlemci kullanıyorum overclock yapmayacağım
Top Bottom