Arama sonuçları: *

1. Sürahi Başkan

ASUS TUF GAMİNG B550-PLUS Nasıldır?

Dostlar bu anakart nasıldır?
  2. Sürahi Başkan

Asus ROG Strix B550-E Gaming vs Asus TUF Gaming B550-PLUS

Dostlar hangi anakart daha mantıklı? aralarında yaklaşık 800TL fark var sizce degermi?
  3. Sürahi Başkan

GIGABYTE Z490M GAMING X vs ASUS PRIME Z490M-PLUS

Dostlar normalde direk Z490 Gaming x ya da Z490 Plus alıcaktım ama baktımki M ler daha ucuz aralarındaki farklar nelerdir? ve bu iki karttan hangisi daha iyidir?
  4. Sürahi Başkan

MSI MPG X570 Gaming Edge nasıldır?

MSI MPG X570 GAMING Edge nasıldır?
  5. Sürahi Başkan

Tüm MSİ B450 kartlar 4.Nesili destekleyecekmi?

Selam millet MSİ B450 kartlar ve 4.Nesil beraberdi sildigim için bakamadım ve tekrar bulamadım beden acaba tüm MSI kartlar 4.nesil ryzen i destekleyecekmi diye düşünmeye başladım öylemi? Mesela B450-A PRO MAX desteklermi?
  6. Sürahi Başkan

MSI X570-A PRO vs Gigabyte X570 UD

Evet hangisi daha iyi?
  7. Sürahi Başkan

GIGABYTE B450M H vs MSI B450M-A PRO MAX

Selam millet hangi anakart daha iyidir? GIGABYTE B450M H alacagım galiba ama burayada bir sormak istedim.
  8. Sürahi Başkan

B450 anakartlar 4.Nesil ryzeni destekleyecekmi?

Dostlar şimdi çogu kişiye ve farklı forumlarada sordum gelen cevap desteklemeyecek idi ama burada destekleyecek dediler şimdi kesin bir şey varmı ortada? varsa o ne? destekleyecekmi? desteklemeyecekmi?
  9. Sürahi Başkan

Anakartın FPS ye etkisi varmı?

Selam dostlar benim R5 3600 bir işlemcim var anakart olarak Gigabyte X570 UD almak istiyorum merak ettigim bir şey var fps artarmı? Galiba dogrudan bir etkisi yokmuş dogru mudur?
  10. Sürahi Başkan

Asus TUF Pro Gaming vs Asus TUF Plus Gaming

Selam millet bu anakart nasıldır? sistemim kısaca şöyle. -2070 Super. -16GB (2X8) 3200MHZ CL16. -AMD Ryzen 5 3600. Aralarında 60TL fark var Pro Gaming önde degermi? teşekkürler.
  11. Sürahi Başkan

BİOSTAR X570GTA vs MSİ B450 TOMAHAWK MAX

Dostlar hangi anakart daha iyidir? Şimdi başka forumlarda "bilindik markalardan alsan iyi olur BIOSTAR'ın şu anki yaptıgı ürünler iyi gözükmüyor" dendi bende biraz tereddüt ettim açıkcası e çogu kişide B450 Tomahawk Max çogu giriş seviyesi X570'den iyi miş o yüzden sormak istedim mesela bir...
  12. Sürahi Başkan

BIOSTAR X570 Racing GTA Nasıldır?

Selam millet ben PCH-OMEGA 7AN sistemini alacagım ama anakartın markasını daha önce görmein nasıl bir anakart dır?
Top Bottom