Arama sonuçları: *

1. P

VRM SOĞUTUCUSU ÖNERİ

Merhabalar. Ben işlemcimi 5600x ten 5800x3d upgrade etmek istiyorum geleceğe yatırım için falan diye. Fakat bu vrm'lerin desteklememe, çok ısınma vb. Gibi olayları varmış. Kasamda üstte 3, yanda 1 tane egzoz fanım bulunmakta. Bu şekilde bir sistem kurulması halinde soğutucu bloğa ihtiyaç olur...
  2. P

PC START ALMIYOR VE BİRKAÇ SORUNU DAHA VAR

Size kısaca olayı anlatıcam. Pc yi açarken ilk başta 2-3 basışta start almıyor ve sonra açılıyor. Bazende start alıyor fakat siyah ekran. Ssd nin üzerinde ışık var yanıp sönen o hiç yanmıyor. Kapat aç yapınca birkaç kere bu geçiyor. Şu güne kadar sıkıntı çıkarmıyordu fakat bugün yazılımsal...
  3. P

ANAKART ISIYI NASIL BULUR?

Merhabalar. Öylesine soruyorum şuan bir sorun yok. Anakart bir ısı sensörü sayesindemi ölçer yoksa başka birşeylemi?
  4. P

ANAKART OLARAK NE ALMALIYIM

Merhabalar. Bilgisayarımda anakart değiştireceğim. Kullandığım parçalarla 4000₺ yi geçmeyecek bir anakart almak istiyorum. ASUS PRİME B550M K tarzı anakart düşünüyorum uygun olurmu acaba. Öneriler için teşekkürler CPU = AMD RYZEN 5 5600x GPU = RTX 3060 12GB RAM = DDR4 16GB 3200MHZ Ssd = 1tb m2...
  5. P

Bizdehesaplı güvenilir mi?

Arkadaşlar anakart alacağım asus prime b550m k sıfır almak istiyorum en ucuzu sanırım orada 3650₺ güvenilir mi? acaba?
  6. P

ASUS PRİME B550M K ANAKART Alınır mı?

Merhabalar. Bilgisayarımda anakartım kısa devre yaptı ve bundan dolayı anakart değiştireceğim. ASUS PRİME B550M K almayı düşünüyorum önceden bende GİGABYTE B450M K vardı kısa devre yapan anakartım. Sistemımde RTX 3060 RYZEN 5 5600x ve 240mm sıvı soğutucu kullanacağım. Sizce bu parçalarla bu...
Geri