Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Gigabyte GA-H55-UD3H İle OC Yapılır Mı?

Elimde Xeon X3440 var. Ve O.C yapmak istiyorum. Onun içinde H55-UD3H modeline bakıyorum. Sizce bu anakart ile O.C yapabilir miyim? Yaparsam ne kadar yapabilirim veya başka öneriniz nedir şimdiden teşekkürler. (Soğutucum 6 bakır borulu Snowman T6)
  2. BarbaraPalvin

Öneri Xeon E5450 İçin O.C'li Anakart Önerisi

Öncelikle iyi akşamlar. Elimde Xeon E5450 var. Ve YouTube üzerinde baktığımda kimi kanallar işlemciyi 4.2 GHZ'e bile çıkartmışlar. Bende bu kadar olmasa da işlemcime O.C yapmak istiyorum ve bunun için DDR3 8GB ram destekli anakart arıyorum. Siz ne önerirsiniz sizce ne almalıyım? Elimdeki Fan...
  3. BarbaraPalvin

Öneri Xeon E5450 Anakart Önerisi

Elimde DDR3 4+4GB ram var ve modlu Xeon E5450 var fanım yeterse overclock yapmayı düşünüyorum ona göre anakart önerir misiniz? (Ayrıca f/p 1TB harddisk önerir misiniz?
  4. BarbaraPalvin

Öneri Xeon E5450 İçin DDR3 Anakart Önerisi

Overclock yapmayacağım XEON E5450 işlemci ile kullanacağım ve 8GB Ram ile kullanacağım https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/cok-temiz-adet-fiyat-kdv-8-gigabyte-g41mt-s2-ddr3-anakart-cift-cekirdek-islemci-hediyeli_pdp_689368429 Bu ürün uyar mı? 1625230832 Up up UP yardım edecek yok mu...
  5. BarbaraPalvin

Öneri DDR3 Anakart Alsam İşlemcime Uyar Mı?

Selamlar bugün bilgisayarcıya anakartımı DDR2 den DDR3e yükselteceğimi ve onun için Anakart+8GB Ram var mı diye sordum adam bana dedi ki yeni anakart alırsan işlemci de değişmeli dedi doğru mu? İnsana bildiğini de unutturuyorlar (İşlemci Xeon E5450 Ekran kartı 750Ti veya GT1030 alacağım?)
  6. BarbaraPalvin

Öneri DDR3 Anakart Ve Ram Önerisi

İntel Xeon E5450 işlemci ve GT 1030 için DDR3 anakart ve minimum 8GB Ram önerebilir misiniz? (ikinci el, sıfır fark etmez, bütçe belirtmiyorum önerebildiğiniz en ucuzu önerseniz yeter)
  7. BarbaraPalvin

Öneri Xeon E5450 Anakart Önerisi

Şuanki anakartım 4 GB ram destekliyor bende de 8GB Ram var ona göre bir anakart Önerir misiniz? (Sistem DDR2) (Bütçe yok ama önerebileceğiniz en düşük fiyatı önerirseniz sevinirim)
Top Bottom