Arama sonuçları: *

1. hakan32

MSİ X870 ve B850 Anakartlarında W11 Mecburiyeti

Merhaba arkadaşlar Başlıkta belirttiğim MSİ anakartlarında Dahili wifi kullanabilmek için W11 Zorunluluğu mevcut ben bunun Wifi 7 den kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Bugün Asus tuf b850 de Wifi 7 yi windows 10 da sorunsuz kurdum Bunun neden böyle olduğunu açıklayabilecek varmı ?
  2. hakan32

B650 serisi üretimi durdu

AMD, AM5 platformundaki B650 ve B650E yonga setlerinin üretimini resmi olarak sonlandırdı. Ekim 2022'de tanıtılan yonga seti, uygun fiyatlı AM5 seçenekleri olarak tasarlanmıştı. Şimdi ise yerini yeni B850 serisine bırakacak ve mevcut stokların Ekim ayına kadar tükenmesi bekleniyor...
  3. hakan32

Bios pili sağlam olduğu halde Bios resetleniyor ?

Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır Kasanın enerjisini komple kestiğimde bios sıfırlanıyor. Bios pilini 3 kere değiştirdim sorun devam ediyor. Enerjiyi kesmeden 3 gün kullandım hiç bir sorun olmadı. Anakart Asus rog strix b550-e
  4. hakan32

Bütçe sınırı yok AM5 anakart tavsiyesi ?

Merhaba arkadaşlar am4 platformunu sorunlu 5800x3d işlemcim yüzünden bırakmaya karar verdim bütçe sınırım yok Asus yada MSI yada farklı markalarda olur farketmez AM5 için anakart tavsiyesi istiyorum Kafamda 2 model var aslında ikisi arasında git geldeyim Aslında tecrübelerime dayanarak İlk Ryzen...
  5. hakan32

Anakartın Bios pili sağlam olduğu halde Bios neden sıfırlanır ?

Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır Asus rog b550-e anakartımın Enerjisini Komple kestiğimde Tekrar açtığımda Bios sıfırlanmış şekilde açılıyor. Ancak Enerjiyi kesmezsem sıkıntı çıkmıyor bios pili bitti heralde dedim sıfır duracel 2032 bios pili aldım sorun değişmedi. Sizce neden yapabilir bu...
  6. hakan32

2 anakart arasında kaldım tavsiyeniz varmı ?

Merhaba arkadaşlar 12k civarı bütçe var Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi mi yoksa MSI Pro X870-P Wi-Fi rog strix bağlantıları ve soğutma blokları hoşuma gidiyor. Msı tarafı daha sade ancak çipset kafamı karıştırıyor.
  7. hakan32

AM5 Soket anakartlar Kaç nesil destekleyecek ?

Merhaba arkadaşlar Sizce AM5 soket anakartlar kaç nesil ilerisini destekleyecek bilgisi olan varmı. x670 serisi diyelim önümüzdeki 5 yıl boyunca çıkacak bütün am5 soketli işlemcileri destekleyecekmi acaba ?
  8. hakan32

b550a hp anakart mevcut 3200g desteklermi ?

Bu anakart sizce 3200g işlemciyi açarmı ? Bazı arkadaşlar b550 desteği olmayan işlemcileri açıyor demişte merak ettim buda açarmı ?
  9. hakan32

Asus Tuf b450 Pro Gaming Hakkında VRM desteği

Merhaba arkadaşlar Bu anakarta Yazılımsal olarak değilde Fiziksel olarak VRM tarafında stabil sıcaklıklarda Max Hangi işlemci takılabilir.
  10. hakan32

Asus TUF B450 Pro-Gaming VRM si EN yüksek hangi İşlemciyi destekler ?

Merhaba arkadaşlar Bildiğiniz üzere Bios güncellemesi ile 5900x dahil bütün işlemcileri destekleyen bu anakart VRM tarafında max Hangi işlemciyle Stabil çalışır. Hali hazırda 2600x kullanıyorum. 5 Nesil geçmek istiyorum ancak VRM tarafında sorun yaşamak istemiyorum. 5600x kullanan kişiler gördüm...
  11. hakan32

Ses kartı güzel olan Anakart önerisi

Asus tuf b450 pro gaming anakartım var Önceden MSİ x370 gaming pro carbon kullanıyordum. Mikrofon tarafında asus rezalet bütün ince ayarları yapmama rağmen sesim karşıya çok az gidiyor. MSI varken ince ayar yapmadığım halde 2 oda uzaktan seslenince karşı taraf duyardı. Şuanda 2600x işlemci...
  12. hakan32

Asus B450 TUF PRO GAMING Max İşlemci Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar iyi günler, Hali hazırda Anakartımda Ryzen 5 2600x kullanmaktayım. Anakartım ile Stabil olarak 5 nesilde max hangi işlemciyi kullanabilirim, Mosfetler yeterli olurmu VRM tarafında problem yaşarmıyım Detaylı bilgi almak istiyorum. @Abdullah Hacıgül
Geri