Arama sonuçları: *

1. K1dot

X870 pro rs için rgb uygulama önerisi

x870 pro rs wifi kullanıyorum ve sistemimdeki rgbleri kontrol etmek istiyorum bir kere signalRGB yükledim fakat donup duruyordu bir de poly indirdim yine kendi sitesinden onda da h150i soğutucumu kontrol edemiyorum başka bir program önerebilecek var mı yada signalRGB deki donma sorununu nasıl...
  2. K1dot

Anakartıma uygun rgb kontrolcü önerir misiniz?

imzamdaki sistemime rgbleri kontrol etmek için bir uygulama bakıyorum sadece fanları kapatsın ve senkron çalışsın yeter benim için bir de ekran kartı rgb si nasıl kapanır kullanan varsa söyler mi
  3. K1dot

Çözüldü✓ Asrock anakart kullanan yardımcı olabilir mi

Herkese merhaba arkadaşlar geçenlerde kurduğum sisteme driver yüklüyordum ekran kartını vs yükledim fakat anakartı yükleyemedim yardımcı olabilecek var mı wifi yüklemem gerekiyor
  4. K1dot

Asrock aldığıma pişman olmam umarım

arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde Asrock markasının x870 pro rs modelini aldım fakat anakart beni tatmin etmiyecek sanırım SSD yuvaları vs az geldi yeni bir kart alasım var...
  5. K1dot

Hangi anakartı tercih etmeliyim

değerli hocalarım selamlar bu gün sizden bir ricam olucak 2 anakart arasında kaldım sizden istediğim ileride zorluk çıkarmadan geliştirebileceğim anakartı söylemeniz şuanda sisteme 7500f takıcam fakat ileride (1-2 seneye) 7900x3d gibi bir işlemci takma gibi bir planım var...
Geri