Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Sistem sipariş ediyorum hangi anakart?

Arkadaşım sistem sipariş edecek, anakart özelleştirme kısmında bunlar var. Değiştirmeye gerek var mı?
  2. RevenKalr

1700x için anakart önerisi istiyorum

Arakadaşlar b450 anakartlar 1500 civarı şuan, 2000 TL yi geçmeyecek şekilde eli yüzü düzgün ne alınabilir?
  3. RevenKalr

Anakat + İşlemci önerisi istiyorum

arkadaşlar arkadaşım için 1500 TL ye ikinci el anakart ve işlemci alacağız öyle yeni nesil olsun falan şeyi yok elinde ddr3 ram bulunuyor şöyle diyeyim i5 3.4. nesil yeterli ona 1.5k ya işlemci + anakart DDR3 ve ikinci el olacak şekilde öneri yapabilir misiniz?
  4. RevenKalr

B450m s2h kaç GB ram destekliyor?

Arkadaşlar B450m s2h anakart kaç gb ram destekliyor? Sitesin de böyle yazıyor ama ben 32gb diye biliyorum. beni bi aydınlatabilir misiniz? editörlük için 64gb ram yapmayı düşünüyordum anakart değişmeyi falan fistan. eğer 64 destekliyorsa değişmeyeyim
  5. RevenKalr

a320 anakart güncelleme sorunu

arkadaşımda asrock a320m hdv r4 mü ne ondan var. bios güncellemesi için son sürüm bios u indirip flash belleği biçimlendirip içine attık. biosdan güncelleme yerine geldiğimizde flashın içinde bir şey bulmuyor. içinde doğru bir şekilde sadece dosyayı attık. internet seçeneğini seçtiğimizdede error...
  6. RevenKalr

B450m S2H ile ryzen 5. nesil işlemciye overclock yapılır mı?

Arkadaşlar yapacağımdan değil merak ettim. B450m S2h anakarta ryzen 5 5600x taksak iyi bir sıvı soğutma birde güzel ısınmayan bir kasa ile bu anakartla bu işlemciye overclock yapılabiliyor mu? desteği var mı?
  7. RevenKalr

B450M S2H M2 desteği hakkında sorum var

B450M S2h a en fazla kaç mb/s okuma yazma değerine sahip m2 takılabilir?
  8. RevenKalr

Bu 2 anakartdan hangisi daha mantıklı?

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-z490-h-gaming-4600mhzoc-ddr4-soket-1200-m2-hdmi-dp-atx-anakart/ https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-z490-plus-4600mhzoc-ddr4-soket-1200-m2-hdmi-dp-atx-anakart/ Bu 2 anakartdan hangisi daha mantıklı ? aradaki fiyat farkına değer mi ne gibi farkları var?
  9. RevenKalr

QUADRO P55-D3C ANAKART İle overclock yapılır mı?

QUADRO P55-D3C ANAKART ile xeon x3440 a en azından 3.1 ghz ye falan o.c yapılır mı? soğutucu t6 ultra
  10. RevenKalr

Bios sürümü windowsun açılma hızına etki eder mi?

arkadaşlar bios sürümü windowsun açılma hızına etki ettiği sürümler durumlar vs oluyor mu?
  11. RevenKalr

B450m s2h voltaj nasıl değiştirilir?

B450m s2h da ram voltaj ı nasıl dğeiştirilir?
  12. RevenKalr

Anakart dan görüntü alıp çift monitör yapmak

Arkadaşlar benim 2 monitörüm var 1. monitörüm imza da yazıyor ama kutusunun içinden displayport kablosu çıkmadı sadece hdmi vardı ve ekran kartına hdmi ile bağladım 2. monitörüm de sadece vga var ve benim elimde vga to hdmi aparatı var ve ekran kartında sadece 1 hdmi girişi var. anakartdan bu 2...
  13. RevenKalr

B450 ile r5 5. Nesil ve rtx 3070

Suanki anakartim b450m s2h Ryzen 5000 desteği gelecekmiş galiba Gelirse ryzen 5 5600x ve rtx 3070-3080 alsam bu anakartla rahatca kullanabilirmiyim? Bi sorun çıkartır mı?
  14. RevenKalr

B450 anakart ile ryzen 5000 serisi kullanmak

B450 anakart ile ryzen 5 5600x kullansam ne olur? Destek geldiğinde Düzgün bir şekilde çalışır mı
  15. RevenKalr

PC kapaliyken klavye ve mouse ışığı yanıyor

Arkadaşlar Bilgisayarı kapatiyorum. Klavye ve mouse ışığı yanıyor Birde psu fan seei geliyor. Tamamen pc yi nasil kapatabilirim?
  16. RevenKalr

Pc kapalıyken ışıklar yanıyor

Arkadaşlar bilgisayarım kapaliyken klavye mouse ışığı vs yaniyor bide psu dan fan sesi geliyor. Galiba biostan bişey yapmam lazımmış ne yapacağım?
  17. RevenKalr

Anakart vrami nedir?

Anakart vram i nedir? Ne işe yarar?
  18. RevenKalr

Anakarti düzgün takmismiyim?

Bu videoyu ben attim izlermisiniz? Amakartta yanlis yaptigim bisey varmı
  19. RevenKalr

Anakart Nasıl Takılır?

Arkadaşlar yeni anakartim yarin gelir diye tahmin ediyorum. B450m s2h Psu kablolarini fan kablolarini vs. nereye takacağımi bilmiyorum. Video linki varsa atabilirmisiniz?
  20. RevenKalr

Anakarti kasaya takmak

Arkadaşlar A68HM-E33 v2 kullanıyordum. B450m s2h sipariş ettim. Kasaya takarken bildiğiniz üzere vidalar ile sabitliyoruz. A68HM-E33 v2 ile vidalari ayni yerdemidir direkt yeni anakarti oturtturup takip kullanabilirmiyim?
Top Bottom