Arama sonuçları: *

1. kryptonxxx

Yardım Anakart montajlarken 1 vidayı takmadım sorun olur mu

merhaba b550-a pro atx anakart kasama ucu ucuna sığdı vida delikleri bir tanesi hariç hepsi oturdu sıktım . en üst ortada bulunan tam denk gelmediği için vidalayamadım bir sıkıntı yaşar mıyım sistemi komple kurdum sökmek istemiyorum. eğer bir problem olmazsa
  2. kryptonxxx

MSI PRO B760-P ll Anakart alınır mı DDR5

Merhaba https://amzn.eu/d/6ShDRy3 Amazon satıcısı olduğu için rahatım . n11 de vs en uygun fiyat olduğu zaman çok fazla ikinci el ürün veya iade,değişimin arkasında durmadıklarını gördüm forumlarda vs. Bu model anakartı İ5 13600KF ile kullanmak istiyorum sağlıklı bir oyun performansı olur mu ...
  3. kryptonxxx

Çözüldü✓ Dragos marka anakart alınır mı? Linki paylaştım

Merhaba şimdiden vakit ayıranlara teşekkürler Sistemi upgrade etmek istiyorum ve anakart bakarken böyle bir anakart gördüm ama markaya yabancıyım bu fiyata çok hoşuma gitti bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim sipariş vermem lazım haftaya sistemi toplayacağım https://amzn.eu/d/9XqDFKJ
  4. kryptonxxx

Çözüldü✓ Gigabyte b650m Aorus Elite alınır mı

merhaba ryzen 7 9700x ile kullanacağım https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b650m-aorus-elite-8000mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55809?utm_campaign=akakce&v=1.19.5 bu marka model anakart alınır mı ? bilgisi,tecrübesi olan var mı başka örneklere de açığım bütçem 9000 tl
  5. kryptonxxx

Ikinci el x570 msi mpg gaming edge plus anakart alınır mı

Merhaba arkadaşlar baştan yazayım lütfen am5 soket geç ddr5 ram geç yazmayın işlemcim ve ramim bana göre yüksek segment parçalar ve memnumum değişmek istemiyorum sadece anakart lazım Belirttiğim anakartın garantisi bitik . kutu fatura ve kutu içeriği tam herhangi bir sorunu yok diyor satan...
  6. kryptonxxx

Çözüldü✓ 7600x ve 3060ti için anakart önerisi .

Merhaba 7600x ve 3060ti ile kullanacağım anakart arıyorum asus b650m-k modelini gaminggen üzerinden indirimle sıfırı 5000tl yerine 3.500 TL'ye denk gelicek şekilde alabiliyorum bu fiyatlara mantıklı bir seçim mi overclock vs yapan biri değilim ramlerin mhzsini ayarlayıp cpb açıyorum biosta başka...
  7. kryptonxxx

Çözüldü✓ H610M-e i5 14400f ile uyumlu mu

merhaba anakartı sıfır alacağım işlemci 14400f i de ikinci el almayı planlıyorum bios vs güncellemem gerekli mi yoksa taktığım gibi çalışır mı? ona göre 13400f te alabilirim
  8. kryptonxxx

Çözüldü✓ Msi anakart beyaz vga ışığı

merhaba sıfırdan sistem topladım 2. el rx6600 aldım onu takınca kasaya görüntü gelmiyor beyaz vga ışığı yanıyor bir tane de rtx2060 denedim onda da aynı şekilde ışık yanıp görüntü gelmiyor bilen biri lütfen yardımcı olabilir mi hdmi kablosuyla da alamasım display port ile de görüntü alamadım
  9. kryptonxxx

Çözüldü✓ Msi b550a-pro anakart m2 soğutucu

Arkadaşlar ben B550a-pro anakart aldım ama m2 soğutucusunun bir tarafının vidası yok soğutucu boşta kalıyor bu vidayı nerden bulabilirim ilanlarda msi uyumlu yazan 2-3 yerden m2 vidası aldım ama hepsi olmadı resimi çok net çekemedim kusura bakmayın ama anlatabildim galiba aradığım kısımı.
Geri