Arama sonuçları: *

1. redmax55

B550 Anakart ile 5800x3d overclock

Asus Rog b550a beyaz anakartım var , beyaz sistem olduğu için AMD tarafında seçenekler kısıtlı. 5800 3d sipariş ettim. Overclock performansı nasıl olur gücü yeter mi , bilgisi olan dostlarım yorum atabilir mi
  2. redmax55

Anakartımın yazılımı ramleri görmüyorr

Selam dostlar.. daha önce Asus anakartım vardı. Sonrasında MSI ile değiştirdim. Format vs olmadı. Sonrasında anakart için MSI mistigh light indirdim. Ramleri görmedi. Sonrasında bilgisayarda Asus aura sync'nin yüklü olduğunu gördüm. Orda ramleri gördü sorunsuz. Sonrasında asusu kaldırıp , MSI...
  3. redmax55

MSI mystic light ramlari görmüyor

Dragon center indirdim. Sadece anakarto görüyor ramleri görmüyor ne yapabilirim. Anakartım b460 tomahawk Ramlar xpg dg60 Not: ramlar sorunsuz çalışıyor
  4. redmax55

İ5 10400f anakart tercihim

Msi b460 tomahawk ( uygun fiyat ) ile kombin yapmak istiyorum. Evleneceğim için sisteme 2-3 yıl dokunmam. O zamana am5 çıkar o yüzden 460 serisi cazip geliyor. Düşünceleriniz nelerdir. İleride bi 3060 veya 2070super taktık mı nasıl olur 1080 pde ve 2k için
  5. redmax55

MSI b460 tomahawk fiyat

İkinci elden temiz tomahawk b460 buldum. 900 TL . İ5 10400f ile kullanacağım. Alınır mı 11. Nesil beklenir mi , b560lar en az 1500 bekliyorum ilk aşamada
  6. redmax55

B560 anakart ram frekans kilidi

Merhaba dostlar.. İntel 11. Nesil b560 serisi anakartlarda ram sınırı kalkacak mı Ayrıca 10400f işlemciyi 11. Nesil anakartlarla kullanabilir miyiz
  7. redmax55

RGB fanları anakarttan senkronize etme

Anakartım Asus tuf b450m pro modeli Kasamdaki fanları ve işlemci soğutucumu anakarttan senkronize etmek istiyorum. Bu bahsettiğim olay A RGB mi demek oluyor. Ben sadece anakarttaki bileşenlerle (ram,ekran kartı) diğer fanların senkronize çalışmasını istiyorum. Yok kasanın 1. Fanı şu renk yok...
Geri