Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

4.500 tl bütçeli b650 önerebilir misiniz?

Benim için vade farksız 3 taksit olması önemli, msi ve asus'u gördüm bir de colorful'un 4 dim slotlu versiyonunu gördüm aralarında çok yok gibi. Taş çatlasa, yer yarılsa maksimum 5.000'e çıkabilirim, ne önerirsiniz
  2. kelomerosan

Anakartı kasata takamıyorum

Arkadaşlar io shield ile denk getirince kasa girişlerine oturmuyor anakart. Kasa phanteks view anakart da b450 tomahawk max, yardımcı olabilir misiniz
  3. kelomerosan

2. el anakart alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Bir ilan buldum, 2100 tl'ye b450 tomahawk satıyor arkadaş, şu an sisteminde duruyor yarın yeni anakartı gelecek sonra ben alacağım. Ekstra sormam gereken bir şey var mı? Phanteks XT View kasaya takacağım, işlemci 1600af olacak, şimdiden teşekkür ederim https://www.letgo.com/ad/1702068526
  4. kelomerosan

Kasanın RGB fanlarının kablolarını nereye takıcam?

Dark Guardian kasasının fan kontrolcüsünden 2 tane ne olduğunu bilmediğim kablo çıktı. Birinde power yazıyor ve öbürü ise power kablosunun çok daha küçük versiyonu gibi. Kasayı çalıştırınca kasa fanları çalışmıyor.
  5. kelomerosan

Anakartı kasaya monte ederken hangi vidaları kullanmalıyım?

Hangi vidayı takacağımı bulamadım ayrıca nasıl monte edeceğim hakkında da yardımcı olur musunuz?
  6. kelomerosan

S2H ile DS3H'ın farkı nedir?

Arkadaşlar Gigabyte B450M S2H ile DS3H arasındaki farklar nelerdir slot sayısı dışında? Bütçem çok kısıtlı ve arasındaki 150 TL fiyat farkı ssd alamamam anlamına geliyor. Değer mi ssd almamaya?
  7. kelomerosan

Sinerjigen.tr den anakart alınır mı?

Toplayacağım sistem için Gigabyte B450M S2H anakartını seçtim ve bir sitede çok iyi taksitle buldum ama siteyi hiç duymadım. Eğer güvenilir değil derseniz belirteceğim siteden alacağım. İlk defa duyduğum site...
  8. kelomerosan

Bu iki anakart arasındaki fark nedir?

Kendi araştırmamı yaptım ama sanırım aralarında hazır 3.nesil desteği dışında fark yok. Ayrıca yakın zamanda 3. nesile geçmek gibi bir planım yok. Anakart 1: MSI B450M-A PRO MAX B450 Anakart 2: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: 1600 AF
Geri