Arama sonuçları: *

1. StjeR

Satacağım anakartı nasıl paketlemeliyim?

Anakart satıyorum ve alıcı buldum fakat ürünün kutusu elimde değil. Kargolayarak göndereceğim, nasıl paketlemeliyim? İşlemcisiz göndereceğim pinleri nasıl korurum?
  2. StjeR

Anakart değişimi sonrası ses farkı

MSI Z270 Gaming Plus kullanıyordum, dün Gigabyte B550 Gaming X'e geçip yaptım. Kötü anlamda bir ses farkı var yapabileceğim bir şey var mı? Eski anakart hala elimde. Ekstra Soru: Ryzen işlemciye geçtiğim için 3000mhz olan ramlerimi 3400'e overclockladım, stabil kalır mı?
  3. StjeR

B550m için Asus vs Gigabyte

Bütçem dar olduğu için şu iki anakartı soracağım, daha iyi benzer fiyatlarda alternatifleriniz varsa açığım. Asus : https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b550m-k-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,746124211.html Gigabyte ...
  4. StjeR

Sistem güncelleme tavsiyesi

Arkadaşımın başlıkta verdiğim anakartı mevcut, diğer pc parçalarını aşağıda veriyor olacağım. Sorum ne diye soracak olursanız, İşlemcisi yeterli midir? Ne değiştirmesi gerekir? Bu gün rahat bir şekilde kullanabilmesi için ne yapmalı? Anakart: ASUS P5G41T-M LX Intel core 2 Duo E6750 6GB Ram...
  5. StjeR

ASUS P5G41T-M LX İşlemci desteği

Arkadaşımın başlıkta verdiğim anakartı mevcut, diğer pc parçalarını aşağıda veriyor olacağım. Sorum ne diye soracak olursanız, İşlemcisi yeterli midir? Ne değiştirmesi gerekir? Bu gün rahat bir şekilde kullanabilmesi için ne yapmalı? Anakart: ASUS P5G41T-M LX Intel core 2 Duo E6750 6GB Ram...
Top Bottom