Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Yardım Amd Chipset Sürücüsü İndirilince Wifi sürücüsü kuruluyor mu ?

merhaba amd chipset sürücüsünü kurunca wifi bluetooth gibi sürücüleri de kuruyor mu anakartım imzada yazıyor anakartın sitesinden mi chipset ve wifi sürücüsünü indirmeliyim yoksa amd sitesinden mi
  2. Megatronus

MSI B650 Tomahawk en düzgün bios sürümü hangisi

şuan en stabil bios sürümü hangisi arkadaşlar
  3. Megatronus

Yardım Anakart Deliklerine Zarar Mı Verdim ?

kasadan çıkan vidalar birbirine çok benziyordu ben de karıştırdım üst üste yanlış vidayı sıkmaya çalıştım şuan düzgün vidaları seçtim hiçbir sorun yok fakat anakart deliklerine zarar mı verdim nasıl anlarım tüm vida deliğini koydum aşağıya hepsi aynı bu şekilde
  4. Megatronus

Çözüldü✓ Anakartın dış kutusunda garanti bandı oluyor mu ?

dostlarım hepsiburadadan Msı Mag b650 anakart indirimde 7k ya aldım kargo şimdi geldi ve dış kutusunda garanti etiketi yoktu normalde de olmuyor mu yoksa benim kutu açılmış mı iç poşetinde etiketi vardı bu anakarttan alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
  5. Megatronus

Yardım İnceHesap İade Kabul ediyor mu ?

dostlarım gaming gecesinde msı pro 650 anakartı almıştım ama hepsiburada indirimde msı b650 tomahavk indirime girmişti 7k ya hemen onu aldım iade kabul ederler mi ? bir de iyi bir tercih yaptım mı sizce pro mu iyi yoksa tomahavk mı ...
  6. Megatronus

Çözüldü✓ Am5 Anakart Seçemiyorum

belki de bu anakart hakkında 6. konum ama bir türlü seçemiyorum ilk defa sistem topluyorum bu yüzden iyice araştırıp almak istiyorum en son Msı B650 Pro S seçmiştim ama kart estetik açıdan çok da güzel durmuyor başka forumda bazı kişiler msı anakart almayın chipseti iyi değil diyor bazıları asus...
  7. Megatronus

Öneri Hangi Am5 Anakartı Tercih Edeyim ?

Dostlarım oylayıp neden oyladığınızı söylerseniz sevinirim Bakalım hangi anakart kazanacak linkleri koydum özelliklerine bakabilirsiniz https://www.incehesap.com/msi-pro-b650-s-wifi-amd-b650-soket-am5-ddr5-7200mhzoc-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-67800/...
  8. Megatronus

Öneri Bu Anakartı Aldım Sizce Nasıl ?

dostlarım forumda 2 kez konu açtım ve çoğu kişi bu anakartı önerdi sizce nasıl 4900'e aldım (maks 6k bütçede çok daha iyi anakart var diyebileceğiniz varsa önerebilirsiniz) Ryzen 5 7500f Xpg 6000mhz 16*2 32gb ram Kingston Kc3000 1TB ssd Rtx 4060...
  9. Megatronus

Öneri Bu Anakartı Aldım Sizce Nasıl ?

dostlarım forumda 2 kez konu açtım ve çoğu kişi bu anakartı önerdi sizce nasıl 4900'e aldım (maks 6k bütçede çok daha iyi anakart var diyebileceğiniz varsa önerebilirsiniz) https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b650m-ds3h-1-0-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html
  10. Megatronus

Öneri Aldığım Anakart Nasıl ?

dostlarım forumda 2 kez konu açtım ve çoğu kişi bu anakartı önerdi sizce nasıl 4900 e aldım bu fiyat bandında çok daha iyi anakart var diyebileceğiniz anakart varsa önerebilirsiniz https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b650m-ds3h-1-0-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html
  11. Megatronus

Öneri DDR5 Anakart Önerisi

dostlarım kullanacağım parçalar yazıyor aslında konu açmıştım ama tam karar veremedim o yüzden tekrar açıyorum maks 6k bütçede ne önerirsiniz ? Xpg Air Valor kasa (750watt gold psu) Ryzen 5 7500F Xpg 16*2 32Gb 6000mhz Ram Kingston Kc3000 1tb ssd (Ekran kartı olarak daha karar vermedim)
  12. Megatronus

Öneri DDR5 Anakart Önerisi

Ryzen 5 7500f 4060 lı sistem toplayacağım dostlar maks 6k bütçede öneri yapabilir misiniz ?
Top Bottom