Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Anakart çöp mu oldu?

msi b650 gaming plus anakart almıştım ekran kartını yerleştirip çıkarırken mandal ı kırdım, hadi o çok öenmli değil ama en son usb 3.0 portunu anakarta takarken, yeri kötü ... pinleri yamulttum ve 1 pin de kırılmış Garantisi var ama kabul etmezler amazondan almıştım ne yapabilrim?
  2. S

Çözüldü✓ Anakartın her deliğini kasaya vidayla tutturmam mı gerek?

Anakartta 8 boşluk var. 6 sı aynı - 2 si aynı boşluk, 6 sı aynı dediğim kısımlara vidaları sıktım ama 2 tanesini boş bıraktım, 2 tanesi uzun vida, anakarttan ittirince kasanın da arkasına geliyor ve anakartta da tamaman yapışmıyor yani havada kalıyor çünkü vidanın yüzde30 40 kısmı...
  3. S

Aşağıdaki FurMark sonucuna sahip kart alınır mı?

23k istiyor, 1 sene garantisi var. Uzak mesafe olduğundan 25k ya mal olur. Ne kadar paraya alınabilir eğer sonuç iyi derseniz?
  4. S

Güvenilir PCIE wifi kart önerir misiniz

asus b650m-r anakart için alıcam, PCIE wifi kartlar, dahili wifi si olan anakartlardan bile daha iyi ve güvenilir diyorlar. hem wifi kaliteli, hem de sadece wifi de sorun olsa diğer türlü anakart iptalken, bu şekilde anakart daha sağlam oluyor anladığım kadarıyla
  5. S

Hangi wifi+bluetooth usb almalıyım?

TP-Link Archer T3U | Wi-Fi 5 USB Adaptör | AC1300 Mbps | Dual-Band | Mini Tasarım | MU-MIMO | USB 3.0 | Kolay Kurulum | Windows & Mac 806.57 TL [H3 id='Kablosuz+Wifi+Alc+AC1300+Mbps+Dual+Band+USB+3.0+Adaptr+1.163+TL']Kablosuz Wifi Alıcı AC1300 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör [/H3] [H3...
  6. S

Wifi li anakart mı yoksa harici mi?

Arada 2-3bin TL lik fark olacak, wifi li anakart a 2-3bin fazladan vermeye değer mi, düşünceniz nedir? wifi adaptörlü olunca, wifi li anakarttan eksik kalır bir yanı olur mu?
  7. S

Iki anakarttan hangisini almalıyım?

işlemcim ryzen5 7500f [H3 id='URLhttpswww.epey.comanakartmsi-b840m-gaming-plus-wifi6e.htmlMSI+B840M+Gaming+Plus+WiFi6E+AM5+LGA+1718+Soket+AnakartURL+7000+TL']MSI B840M Gaming Plus WiFi6E AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 7000 TL[/H3] [H3...
  8. S

Anakart önerisi alabilir miyim?

ryzen 5 7500f işlemcisi için anakart alıcam. İlk kez masaüstü kuruyorum, bios vs kolay olsun, ne almalıyım? beni yormayacak, kolay bir ürün istiyorum f/p olmalı, 6bin 7bin e alabilir miyim, eğer 8 e çıkmam gerekiyorsa zorlarım wifi olmayan anakart alıp, şu ürünü mü alsam...
  9. S

Hangi anakartı almalıyım?

ryzen 5 7500f işlemci siparişi verdim. Amacım en azından wifi bağlantısı olan, 2 slot sdd, 2 slot ram desteği olan, genişletilebilir bir anakart almak. İlk kez masaüstü topluyorum. Şu anakartlardan hangsini almalıyım? bana f/p lazım. Çok da para vermiyim eğer gerekli değilse. [H3...
  10. S

F/p am5 wifi özellikli anakart önerisi alabilir miyim?

2 lot ram, 2 slot sdd olsun
  11. S

Amd wifi hangi anakart önerirsiniz?

hangisini önerirsiniz? İlk defa sistem kuruyorum. Amacım AI öğrenmek ve arada oyun oynamak. Klavye mouse vs yetecek port sayısı olmalı(bunu her anakart sağlar sanırım) 2 tane ram, 2 tane sdd slot yeterli wifi olsun istiyorum, bluetooth olsa da olmasa da olur
Geri