Arama sonuçları: *

1. B

Anakart aldıktan sonra bios güncellemesi yapmalı mıyım?

B450M S2H anakart kullanmaktaydım 2 gün önce ASRock x570 Pro4 modelini satın aldım şu an ryzen 5 5600 ile kullanmaktayım fakat oyun oynarken sistem aniden güç keser gibi kapanıyor ve açılıyor. Acaba bios güncellemesi yapsam düzelir mi ve anakart sitesinde it requires to update the BIOS with...
  2. B

RGB Fusion kullanmak istiyorum mümkün mü?

Gigabyte B450M S2H anakart kullanıyorum ve RGB Fusion özelliğini kullanmak istiyorum harici bir RGB Led bağlayarak acaba bu anakartta bu mümkün mü? Eğer mümkünse led önerebilir misiniz?
  3. B

Secure boot işlemini yaptım fakat pc açılmıyor

Arkadaşla valorant oynayacaktık fakat secure boot hatası aldık sonra çözmek için şu videoyu takip ettik fakat şu an pc güç alıyor fakat açılmıyor. Video: Anakart B450M S2H
  4. B

B450M S2H mı yoksa B450M-A PRO MAX mi seçilmeli?

Gigabyte B450M S2H mı yoksa MSI B450M A PRO MAX mı tercih edilmeli? Ve neden tercih edilmeli?
  5. B

Anakart Overclocking

Arkadaşlar gigabyte B450m in bi OC bir de normal versiyonu var OC Versiyondaki bios ayarlarını normal olana girsek OC olur mu?
  6. B

Anakart Garanti Süreci

5 Ekim tarihinde anakart siparişi verdim hepsiburadadan fakat ethernet portunda bir sorun var bu ürünün garanti süreci nasıl olur yeniyim bu konularda da yardımcı olabilir misiniz?(Gigabyte B450M S2H Anakart)
Geri