Arama sonuçları: *

1. Y3MR3

TUF B450M PRO S Anakart Kullanan ?

TUF B450M PRO S kullanan varmı bu anakart ile hangi rami kullanıyorsunuz ?
  2. Y3MR3

Bu anakartın derdi ne ?

Yaklaşık 2 gündür ekrana görüntü gelmemesi sebebiyle bir kaç konu açmıştım. Bu sorunu yeni bir anakart alarak "TUF B450M PRO S" çözdüm. Fakat bu sefer de ekran geliyor ve bios'a girebiliyorum fakat m2 ssd'm görüyor olmasına rağmen boot edip bilgisayarı açmıyor. M2 ssd de windows fln yüklü...
  3. Y3MR3

Hangi Anakartı önerirsiniz

Maximum 1100₺'ye kadar anakart önerilerinizi bekliyorum, aşağıdaki sistem ile kullanılacak. İleriye dönük ne alınabilir? Asus TUF B450 Pro Gaming nasıldır? Ryzen 5 3600 (Core Boost açık çalışacak) G.SKILL RipJaws 3200Mhz 16GB Ram RTX 3070
  4. Y3MR3

Anakart mı Bozuk Acaba ?

Merhabalar, bilgisayarım normal sıkıntısız çalışıyordu, bir süre sonra yeniden başlattım pc yi ve bir daha görüntü alamadım. Kasada ki tüm fanlar, ışıklar sorunsuz çalışıyor ama görüntü yok. Bios pilini çıkarıp taktım, farklı monitör de denedim, ramleri çıkarıp farklı yerlere taktım yada 1...
  5. Y3MR3

Gigabyte 550M Anakart Alınır mı?

Gigabyte B550M-S2H anakart alınır mı sizce? Extra Overclock ile işim yok sadece işlemci core boost'da çalışacak. (AMD)Smart Access Memory desteği varmı ? Bunlar önemli benim için onun dışında yeni nesil işlemleri destekliyordur zaten.
  6. Y3MR3

Öneri Hangi Anakartı Önerirsiniz?

İşlemci: Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: XFX 5600XT Thich III Ram: GSkill RipJaws 8x2 3200Mhz Sisteme uygun hangi anakartı önerirsiniz overclock ile işim yok, max 600 verebilirim daha üstüne çıkamam malesef. Not: Elimde A320M-S2H var sistem için uygun olur mu?
  7. Y3MR3

A320M, Ekran Kartı Desteği

A320M-S2H anakartım var sürümü F50, 5600XT ekran kartı ve Ryzen 5-3600'ü sıkıntısız kullanabilirmiyim?
Top Bottom