Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

BİOS güncelleme hakkında

eski bir sürümü kullanıyorum üstünden 6 7 tane yeni güncelleme gelmiş bu güncellemeyi yapmam herhangi bir problem veya performans düşüklüğü yaşatır mı yapmalımıyım ?
  2. Xpertronic

Anakart işlemci fanını kapatma

hava soğutma kullanıyorum stok fanın takıldığı sokette fan görmediği için cihazı açmıyordu ayarlardan birinden o seçeneği kapattığım zaman açılıyordu sistemim ama o ayarı unuttum umarım anlatabilmişimdir hangi ayardı bu bilen var mı ?
  3. Xpertronic

Prime b450 mk bios Sürüm 3002

2202 kullanıyorum da en son sürüm bu güncelleyen var mı ve güncellemeli miyim ?
  4. Xpertronic

Bilgisayarım açılışta tarama yapıyor

Öncesinde böyle bir şey yoktu bu fotoğrafta görünen yazıdan önce 1 yazı daha çıkıyor ama onun fotoğrafını çekemedim sorun neyden kaynaklı yada sıkıntı olacak bir şey mi bu tarama olayı
  5. Xpertronic

Asus prıme b450m-k Ledleri Hakkında

Arkadaşlar bu anakartın üzerinde turuncu sarıya benzer renkte yanıp sönen ledler var sitesinde bunun farklı tarzlarda kontrol edilebildiği söyleniyor ama varmı öyle bir şey varsa da nasıl yapabilirim ?
  6. Xpertronic

Bios guncelleme

Arkadaşlar güncelleme tamam dedi yeniden başlatacak dedi baslatti şimdi ekran siyah gelmedi ne yapmam lazım asus prime b450 anakart kasa çalışıyor mouse klavye rgbler yanıyor 1595346125 Ama ekran yok
  7. Xpertronic

Ana kart ve ekran kartı ışığı

Arkadaşlar ekran kartının güç girişinin orada beyaz bir ışık yanıyor birde anakartda turuncuya benzer renkte ışık yanıp sönüyor ve bu bilgisayar kapalıyken bunlar açık kalsa bir problem olur mu ? 1594490678 Upp
Top Bottom