Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ ryzen 5 3600 için anakart öneri (kilit)

ryzen 5 3600 için anakart tavsiyesine ihtiyacım var tak çalıştır kullana bileceğim veya flash bios ile update edebilecegim çünkü anakartı elimde bios update etmek için 2. nesil işlemci yok fiyat olarak pahalı bişey istemiyorum giriş seviyesi bir anakart olsa yeter
  2. M

Öneri Ryzen Anakart tavsiyesi

kardeşime sistem toplarken b450 TOMAHAWK-MAX almıştım gayet memnun olmuştum 1 ay kullanım şimdi iş için kendimede bilgisayar almayı düşünüyorum anakart da kararsız kaldım msı mı yoksa asus mu alsam kararsız kaldım sizlerin önerisi nedir bilgisayarı toplamak için acele etmeyi düşünmüyorum daha 3...
  3. M

Yardım Anakart Hangi ses driver kurmalıyım

hangi ses driver kurmalıyım iki adet mevcut
  4. M

Yardım Dragon Center yazılımı sorunu

Dragon Center yazılımında anakart sıcaklığı ve fan hızını ayarladığımız bölüm yok
  5. M

Yardım Anakart otomatik işlemcini ghz yükseltiyor

Msı b450 anakartım işlemciyi otomatik oc yapıyor frekansını 3.8 4.1 kademe kademe yükseltip indiriyor bunu kapatmam gerekiyor işlencim çok ısınıyor stock fan ile 75 dereceyi görüyorum hangi ayarı kapatacağım işlemci r5 3600 B450 tomahawk max
  6. M

Yardım MSI B450 TomaHawk max kullanan varmı ?

MSI B450 TomaHawk max kullanıyorum kullanan varmı anakart hakkında birkaç sorum var merak ettimğim birkaç da problemim var onlar hakkında yardıma ihtiyacım var. Yaşadığım Problemler Anakartın bıos arayüzünde fare hızı çok yavaş arka ses çıkışı öne göre daha az ses veriyor bıos arayüzünde fan...
  7. M

msı b450 tomahawk max az ses sorunu

anakartın driverlarını kurarkan beceremedim sanırım kulaklıktan ses az geliyor hangi driver yükliyecem ne yapacam bir bilgisi olan varmı
  8. M

Anakart karşılaştırma B450 GAMING PLUS MAX ws Yeni Çıkan B550

Düşünceleriniz nelerdir yeni çıkan anakartlar hakkında x570 yerini tutarmı Peki msı b550 lerimi yoksa asus b550 leri arasında ne gibi farklar olacaktır B450 GAMING PLUS MAX 1BIOS Flashback Düğmesi 2Gaming Device Port 3LAN Port 4AMD Turbo USB 3.2 Gen2 5Altın ses jakları...
  9. M

Yardım Koşun İtopyaya B550 geldi sorum var

İtopyaya b550 anakart geldi b450 TOMAHAWK MAX modelini sipariş etmiştim iptal edip bu modeli sipariş edeyimmi https://www.itopya.com/asus-prime-b550m-a-wi-fi-4600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-vga-matx-anakart/ b550 nin ses çipi Realtek ALC887 TOMAHAWK MAX ınki Realtek ALC892 çok fark olurmu
  10. M

MSI B450 GAMING PLUS MAX Ryzen 4. nesil desteyi olacakmı ?

MSI B450 GAMING PLUS MAX anakarta Ryzen 4. nesil desteyi olacakmı ?
  11. M

Yardım Anakart tavsiyesi

Anakart alacağım kafam allak bullak oldu bu sisteme uygun hangi anakartı ala bilirim bütçe 1000 tl işlemci için bios güncellemesi gerek kalmadan kullana bileceyim anakart olmalı Aerocool Ore Saturn 4x12cm Kasa (350TL) Kingston DDR4 8GB 3200MHz (330TL) Amd Ryzen 5 3600 (1300TL) sharkoon 650w...
  12. M

Yardım MSI B450 TOMAHAWK MAX Anakart Hakkında Yardım

itopyanin sitesinde anakart ile vatan sitesinde anakart özellikleri farklıdır neden acaba ikiside aynı model ? https://www.itopya.com/msi-b450-tomahawk-amd-b450-soket-am4-ddr4-3466mhz-a-xmpoc-mode-hdmi-dvi-anakart/...
  13. M

Yardım MSI b450m gaming plus max alınır mı?

iyi bir anakart istiyorum bu yüzden anakartı ucuza almak istemiyorum msi b450m-a pro max 4133mhz(oc) alınır mı? bu fiyata (930tl) b550 anakartlara bütcem yetmiyor
  14. M

Anakart kasa uyumu

MSI B450 Gaming Plus Max ATX anakart almak istiyorum bu ana kart için ise bu kasayı alacağım ana kart kasaya uyarmı ? https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-firsatlari/kasa/aerocool-ore-saturn-4x12cm-fixed-rgb-fanli-pencereli-kart-okuyuculu-usb-3-0-siyah-atx-oyuncu-kasasi-ae-ors.html
Top Bottom