Arama sonuçları: *

1. leroxy

[Gece Anketi] B450 Anakartlar vs. B550 Anakartlar

Marka model farketmeksizin. Hangisi ? Ve aralarındaki farklar neler ?
  2. leroxy

Anakartlardaki Eski Tip Girişler Neden Kaldırılmıyor ?

Günümüzde birsürü anakart bulunuyor farklı çeşitler farklı modeller farklı soketler bilmemne. Bu yepyeni güzel mi güzel anakartlardan neden bu eski tip klavye mouse vb. bağladığımız PS/2 Denilen yuva gitmiyor ? Örnek: Neden hala bizimleler. Ve bu bağlantı çeşidi başka bir işe yarıyor mu ?
  3. leroxy

EZ Update'i Nasıl Kapatabilirim ?

ASUS AI Suite 3 İle Gelen EZ Update sekmesi bilgisayarı her açışımda otomatik olarak açılıyor. Görev yöneticisinde ise bu program yok. Bunu nasıl kapatabilirim ?
  4. leroxy

ASUS Anakartlarda BIOS Logosu Değişimi - [ANA KONU]

Daha öncesinde bununla ilgili bir rehber yapmıştım. Yapılışı İçin Oraya bakabilirsiniz. https://www.donanimarsivi.com/forum/konu/asus-anakartlarda-bios-logosu-degistirme.169767/ Benim Şu Anki Açılış Şeklim Böyle: *Telefonun Kamerası Karanlık Çekimlerde Berbat O Yüzden Böyle Çıkmış. Bu sadece...
  5. leroxy

Ekran Kartının Anakarttaki Yuvaları Kapatması

Anakartım B450M-DRAGON. Ekran Kartım ROG STRIX RX570 8GB OC. Ben normalde internet olarak değil kablosuz bağlantılar olarak bir wifi kartı alacaktım. Anakartta 2 adet Mini PCI E bağlantı yeri var. Aynı şekilde yanında da M2 SSD Yuvası. M2 Yuvasının yarısından fazlasını ve 1 adet mini pci e...
  6. leroxy

B450M S2H M.2 Desteği Var mı ?

Soru üsttedir.
  7. leroxy

ASUS Resmi Sitesinde B450M-DRAGON Yok ?

Şu Ethernet LAN BIOS falan onların driverlarına bakayım dedim. site boş aga. açıyorsun arama kısmında model çıkmıyor. arama motorunda çıkıyor anca. ordan da yine siteye girdiğinde boş sayfa çıkıyor.
  8. leroxy

ASUS PRIME A320M-E Nasıldır ?

tanıdığa pc topluyorum. b450m-k bulamadım. stokta yokmuş. ASUS PRIME A320M-E 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart bu nasıl ? 1601485889 ve rgb desteği var mı ?
  9. leroxy

ASUS Anakartlarda BIOS Logo Değiştirme.

ASUS Anakartta Bios logosu nasıl değiştirilir ? Mylogo diyorlar ama uygulama kurulmuyor. nasıl yaparım bunu ? anakarttaki asus logosunu rog logosu ile değiştirmek istiyorum. 1600935071 cevap yok mu ?
  10. leroxy

ASUS B450M DRAGON Anakarta RGB Bağlantısı Nasıl Yapabilirim ?

Kasam corsair spec delta rgb ancak anakartım rgb desteklemiyor"muş". rgb bağlantısını yapabilme imkanım var mı ? aynı zamanda ssd olarak adata'nın 480gblık ssdsini tercih ettim ancak o da sıkıntılıymış (kronik sorunlu). ne yapılabilir. daha win10 kurmadan iade edip başka bir şey mi alsam yoksa...
Geri