Arama sonuçları: *

1. KendimEnes

B350 Plus görüntü vermiyor

Asus B350 prime plus anakart aldım 2.el fakat görüntü vermiyor. Bilgisayarcıya verdim çözemedi. Biosu güncel onu biliyorum. Sorun ram bellekten olabilirmi acaba. Uyumsuzluk açısından hiç bakmamıştım. Ramım neoforza 8gb 3000mhz cl15.
  2. KendimEnes

Yardım Anakartın arkasındaki plakaya fan oturmuyor

2.el Aldığım anakartta İşlemci fan ayağı yoktu. Bende internetten sipariş verdim. Bana gelen plaka attığım resimlerde. Fan vidaları hiçbir şekilde yetişmiyor. Çapraz denedim olmuyor.
  3. KendimEnes

Yardım B350 Anakart görüntü vermiyor

Pc topluyordum fakat b350 anakartim görüntü vermiyor. Bios update yapılması gerekiyor diye düşündüm ama ben bu anakartı 2.el aldım ve aldığım kişi r3 3100 ile kullanmış. Ben ise r3 2200g taktım ve görüntü alamadım. Fanlar dönüyor, anakart ışıkları yanıyor. Anakart asus b350 prime plus Takılı...
  4. KendimEnes

Yardım Ryzen İşlemci fanı oturmuyor

Sistem topluyordum. Anakartı 2.el aldığım için saolsun satıcı braketi (fan ayağını) işlemciyi sattığı kişiye vermiş. Bende internetten sipariş verdim. Fakat işlemci fanı yerinde oturmuyor. Yerleştirdikten sonra vidalar havada kalıyor. Lütfen yardımcı olun ne zamandır pc toplamak istiyordum...
  5. KendimEnes

Anakartı Overclock yapamıyorum

merhabalar foxconn g31mv anakartım overclock yapmak istiyorum işlemcim ekran kartımı besleyemiyor yeni sistem veya işlemci alacak param yok bu yüzden oc yapıp işlemci alana kadar bunu overclock yapmak istiyorum. İşlemcim Dual core e8400 ram 2x2=4gb. fsb 333 ve ben bunu en fazla 340 yapabiliyorum
Geri