Arama sonuçları: *

1. cobretti

B450M S2H 144Hz Desteklermi?

Anakartım: B450M S2H Ekran kartım: GTX 1660 Super Sizce 144Hz almamda sıkıntı olurmu? Ve 1500TL ye hangi 144Hz mönitor alınabilir IPS olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  2. cobretti

B450M S2H de kaç sata girisi var?

M2 Slotum dolu o yuzden bir sata ssd alacagimm kac sata ssd slotu vardir S2H de? Anakart:Gigabyte B450M S2H Kasa:GameBooster GB-L06B Mesh
  3. cobretti

Çözüldü✓ Gigabyte B450M S2H Bios SORUNU!!!

arkadaşlar biosta usb mi fat32 olarak bicimlendirmeme ragmen gormuyor ne yapabilirim? iki farkli usb bellektede denedim onlarda da olmadi
  4. cobretti

Çözüldü✓ B450M S2H Bios Guncelleme

Arkadaşlar usb bellegime attim dosyayi fakat bazı videolarda Fat32 olarak formatlamak lazım diyor bazilarinda. Bu gereklimidir? gerekliyse hangi programla fat32 olarak bicimlendirebilirim?
  5. cobretti

Gigabyte B450M S2H Voltaj-Ghz

Arkadaşlar Da sistem 3 için voltaj ve ghz ayari en stabil Hangisi Olur?Ben pek kara verememedimde :D Anakart: Gigabyte B450M S2H İşlemci: Ryzen 5 3600
  6. cobretti

Gigabyte B450M S2H BIOS Tuşu

Arkadaşlar Anakartım Gigabyte B450M S2H.Bu anakartın BİOS a girme tuşu nedir? Teşekkürler
  7. cobretti

Gigabyte S2H Anakart CD

Arkadaşlar aşağıya koyacağım CD çıktı anakart kutusundan bunun yerine internetten kursam olurmu?
  8. cobretti

BIOS Core Performance Boosting

Arkadaşlar Biosu guncllerken mhz ve xmp profili disinda Core Performance boosting onemlimi acik veya kapali olunca farklar neler
  9. cobretti

Asus Anakart Karsilastirma

ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX Anakart ile "K" olmayan modelindeki farklar nedir? 81 TL fark var arada
Top Bottom