Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

AMD Athlon ii X2 220 ile uyumlu (mümkünse ddr3) anakart önerisi

Merhaba, bana AMD Athlon ii X2 220 işlemcisini sorunsuz çalıştıracak anakart önerir misiniz? Gittigidiyor veya Sahibinden üzerinden alacağım. Sahibinden olursa param güvende olmalı. Mümkünse ddr3 olsun ama ddr2 de olursa önemli değil. Arızalı veya sağlam olması fark etmez. Ve mümkünse Asus marka...
  2. Windows 11 aşığıyım

Anakart için 6.3V 1800UF Kondansatör önerisi

Arkadaşlar internette bulamadım. Ben geçen gün hurda bi anakart aldım 25TL'ye AM2 anakart NVİDİA çipsetli. Sorunu Windows açılırken kapanıyordu. (Daha önce konu açmıştım zaten) Baktım üzerinde toplamda 3 adet 2si işlemci etrafında diğeri ekran kartı soketinin üstünde patlak kondansatör vardı...
  3. Windows 11 aşığıyım

Bilgisayar Windows açılırken aniden kapanıyor!

Arkadaşlar bugün elime bir anakart geçti. İşlemciyi falan taktım çalıştı! Çok heyecenlandım sonra dedim Windows XP kurayım ama dosyalar kopyalanıyor kısmında pc aniden kapandı. Sonra dedim olabilir ama 3 defa denedim hep aynı yerde kapandı. Sonra Windows XP'nin PE versiyonu ile usb'den açmayı...
  4. Windows 11 aşığıyım

ASUS P5L-MX Chasis intruded fatal error system halted hatası

Arkadaşlar merhaba şimdi bende bir anakart var ASUS P5l-MX modeli, anakartta başlıkta belirttiğim hata çıkıyor ne denesem olmadı. Anakartta chasis pinlerinin yeri var ama pinleri yok. Denediklerim: 1) Bios pilini değiştirmek\çıkarmak. 2) Bios sıfırlamak. 3) Eprom cihazı ile biosunu yeniden...
  5. Windows 11 aşığıyım

Eski Epox anakartımda FF Hatası var lütfen bakarmısınız arkadaşlar.

Benim eski bir tane Epox marka anakartım var ve bu anakart çalışmıyor debug ledinde FF hatası çıkıyor denemediğim yöntem kalmadı işlemci değiştim, ram değiştim, bios sıfırlama denedim, bios pilini değiştirdim, ekran kartı takmadan açmayı denedim, psu değiştirdim, bu gibi birsürü yöntem denedim...
  6. Windows 11 aşığıyım

Gigabyte B450M S2H V2 Rgb Fusion dogru düzgün çalışmıyor. Detaylar konuda...

Arkadaşlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba şimdi benim bir sorunum var. Gigabyte RGB Fusion programında sadece STATIC kısmı var diğer modlar yok ne yapsam çözemedim bunun sorunu nedir? Bios güncel Rgb fusion programı güncel Screenshoot: 1611239687 Not: (Yazmayı unutmuşum program 2.0)
  7. Windows 11 aşığıyım

Ram uyumu?

G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GFX) Bu ram bu anakartta Ryzen 3100 işlemci ile sorunsuz çalışırmı? Anakart: Gigabyte B450M GAMING AMD B450
Geri