Arama sonuçları: *

1. M

7800x3D için anakart önerisi alabilirmiyim

X670E olmak şartıyla
  2. M

X670E steel Levent anakarta 5080 taksak sorun yaşarmıyız

Takıp kullanan varmı bi sorun yaşayan varmı?
  3. M

Am5 soket desteği kaç yıl daha devam edecek?

soru başlıktadır.
  4. M

Asus rog strix x870E-E anakartlı sistemde bi anda donma takılı kalma sorunu

Asus rog strix X870E-E 9800x3D bi anda donma oluyor bütün sürücüler vs kurulu her şey düzgün aida64 stability test yaptığında sıcaklıklar normaldi ona rağmen dondu (mavi ekran reset kapanma olmadı) masaüstünde dönüyor klavye ışığında Rainbow efektide donuyor ve tepki vermiyor hiçbir şekilde reset...
  5. M

Rog strix x870e e gaming wifi anakart m.2 ssd yerleştirirken eğilme yapması

bu şekilde eğilme yapıyor ama çok sıkmadım ona rağmen sıkmaya başladığımda içe doğru bükülüyor normalmi bi zarar gelirmi?
  6. M

9800X3D yanma hakkında

İnstagramda az önce Abdullah abinin postuna rastladım 9800x3D aldım haftaya x870e rog strix anakart alıcam ama bu yanma vs problemleri çıkarmı?
  7. M

Secure boot açamama sorunu valorajt van9003 hatası

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  8. M

Msi Pro B650M-A WİFİ den Asrock B650 Livemixer anakarta geçilirmi?

bütçem 7k ya kadar olduğu için x670 alamıyorum b650 livemixer en azından x670 e benzer bi slot sayılarına port sayılarına sahip sizce gerek varmı?
  9. M

B650 m a anakarttan x670 e geçilirmi?

hali hazırda msi pro b650 m a WiFi anakart kullanıyorum 7800x3D ile x670 e geçsem oyun kısmında iş kısmında bir performans artışı olurmu? Ekleme:4080 super kullanıyorum
  10. M

Çözüldü✓ Expo uyumlu ram kullanmama rağmen Expo profili aktifken sistem geç açılıyor

Msi pro b650m-a wifi anakart kullanıyorum expo açtığımda çok uzun bekletiyor Expo kapalı sistemi kapatıp açtığımda sistem hızlı bir şekilde boot oluyor çözüm nedir?
  11. M

B550-M K anakarta Vrm soğutma bloğu önerisi

Arkadaşlar vrm lerimin ısındığını fark ettim yükteyken vrmlere heatsink alıcam fakat hangisi iyi olur bilmiyorum bilen biri varsa öneri yapabilirmi?
  12. M

Soket AM4 kaç sene gider?

Arkadaşlar soket ryzen 5000 ile son soket am4 anakartlar üretildi.Sizce daha kaç sene gider?
Geri