Arama sonuçları: *

1. Pala

B55OM PRO RYZEN 5 3600 İLE ÇALIŞMIYOR OLABİLİR Mİ ?

Beyler B550M PRO ANAKART SATTIM ben ürünü ryzen 5 5500 ile test ettim sorunsuzdu anakart hatta videoda yolladım , alıcı ryzen 5 3600 ile test etti ve görüntü alamadığını söyledi tüm parçaları sorunsuzmuş acaba bios sürümünden fln mı görmüyor sizce ...
  2. Pala

Gigabyte Gibi Anakart Üreten Firmalarda Çalışmak İçin Nasıl Bir Eğtimin Alınmalı

Beyler gerek üniversite gerek kendini geliştirmek Olsun Hangi Konularda Kendimizi geliştirmeleri nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum Üniversite hangi bölüm, adı önemli ? Neleri bilmen gerekiyor konuya çok hakim değilim o yüzden doğru bir şekilde soruda soramıyorum ama beni...
  3. Pala

Yardım Sistem burda kalıyor

Arkadaßlar Ekran Siyah nokta ve yazı yazarken harfleirn altında beyaz çizgi çıkıyor ya i var HDD falan sorunsuz takıldı nrden böyle yapıyor 1675781332
  4. Pala

Yardım Çalışan anakart Görüntü vermemeye başladi

Beyler 2.el anakart aldım ilk başta kurdum sorunsuz çalıştı 30 dk uzay montajda sonra bu işlemci degistirdim görüntü gelmedi sonra geri eski işlemciyi taktım yine görüntü gelmedi bios pilini çıkardım 5 dk bekledim taktım yine yok diğer tüm parçalar sorunsuz anakart dışında 8 pinlik cou girişine...
  5. Pala

Yardım ANAKART ÇOK SICAK !!!!

Arkadaşlar Anakart chipsetinin üzerindeki soğutucuyu ellediğimde çok sıcak acaba normalmi elimi maks 3 saniye tutabiliyorum overclock falan yapmıyorum model gigabyte ab350 d2s
  6. Pala

1 Ram SLOTU Bozuk anakartın tamamen bozulma olasılığı

Gigabyte ab350 D2S anakart aldım 600tl ye 1 tane ram SLOTU bozuk kaldı 1 ram SLOTU ileride tamamen bozulma ihtimalı % kaç
  7. Pala

AB320 D2S ANAKART RAM SLOTU

Beyler 1 tane ram SLOTU bozuk 600tl aldım nasıl Ryzen 5 5500 de kullanılan tek slot ram kaç FPS kaybettirir ? Ram SLOTU tamiri basit mi kaç TL tutar
  8. Pala

AM4 ANAKART SERİSİNE İNDİRİM GELİRMİ ?

Beyler Am4 anakartların fiyat uçtu gitti acaba donanım arşivi bir kampanya yapar mı veya başka bir website vs
  9. Pala

Yakın Zamanda Am4 Anakart İndirimi

Beyler yakın zamanda Am4 anakarti bu indirim gecesi tarzı bir şey olur mu
  10. Pala

Öneri ASUS PRİME B350 PLUS Alınır mı?

Sizce 900tl ye 2.el alınırdı gaming bir anakart yoksa 1200tl sıfır a520m mi
  11. Pala

Çözüldü✓ TRENDYOL ANAKART İADE

Beyler am4 işlemci denemem gerekiyor trendyoldan anakart alıp deneyip iade edebilirmisin problem olur mu
  12. Pala

Yardım Anakarta Güç Gelince otomatik start aliyor

Beyler uzay sistem anakart deniyorum PSU kabloyu takınca anında başliyor problemi nedir Model :Ab350m asrock 1674846390 Diğer parçalar sorunsuz anakart disinda
  13. Pala

Anakart Su ile yıkanır mı

Aga su ile temizlicen sonra fön .akinesiyle kurutsan sıkıntı okur mu
  14. Pala

Yardım Anakart Kompresör Eksik çalışıyor !!!!!!

Beyler b350 asrock anakart var 1 2 tane o USB kısmının oldugu tarafta kompresör yok ama sorunsuz çalışıyor bir problem olur mu
  15. Pala

Yardım Bu Anakarttan Sökülürmü ?

Beyler bu soğutucusu sökmek istiyorum farklı çalışan anakartima takılamazsın ama sökmeyi beceremedim nasıl sökülüyor
  16. Pala

Colorful nasıl marka ???Hangi anakartı tercih etmeliyim AM4

Arkadaşlar Arada Kaldım siz ne önerirsiniz artıları eksileri ?? 1-...
  17. Pala

B450 CHİPSET F/P ANAKART ÖNERİSİ

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUYM 1665600227 Veya am4 f/p anakart ?
  18. Pala

Anakart, ekran kartı secer mi?

Beyelr lga 1155 10 yillik anakartim var rz 570 aldim bugun taktim caoismiyo4 fanlar donuyor goruntu yok sonra elimdeki baska bir amd ekran kartini takiyorum 6 ay önce falan calisuyodu o da görüntu vermedi ama nvdia markali gtx 550 ti taktim gorüntu geldi acaba anakart marka mi seciyor yardim güc...
  19. Pala

Bu anakart Kaç pin ???Foxcon 115Xdpg 1b9g anakatt işlemci soketi ?

Beyler bulamadım bu anakart kaç pi
  20. Pala

B450 GAMING PLUS Athlno X4 950 Desteklermi

Beyler sitesinde bulamadım cpu support yerini Biliyorsunuz X4 950 Her am4 anakarta uymuyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Top Bottom