Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

BIOS is updating led firmware hatası DA 2 Sistem

İyi günler arkadaşlar imzamda ki anakartta bu sorun var şuan İtopya'ya garantiye yolladım ellerine ulaşmış fakat aklıma takıldı bu hatanın sebebi ve çözümü nedir?
  2. Muammer Beytekin

BIOS is updating LED Firmware ASUS TUF B450M GAMING Plus

Arkadaşlar bu lanet hatayı 2 gündür almaktayım. 2 uçlu LED kablosu LED kontrolcüden çıkık haldeyken farkında olmadan çalıştırdım geri taktım direk kontorlcüyü dahi söktüm yani CMOS reset dahil her şeyi denedim, düzelmiyor İtopya üzerinden aldım geri gönderin bakalım dediler sağ olsunlar...
  3. Muammer Beytekin

BIOS is updating LED firmware sorunu. ACİL!

Arkadaşlar Asus TUF b450M anakarta sahibim fanların birine bıçak ile deydim bir olaydan ötürü ama o 4 pimli yere sonra böyle hata verdi ne yapayım çok korkuyorum DA 2 sistem. 1595350527 Up 1595350564 Arkadaşlar bilen bir Allah kulu yok mu şimdi fark ettim led kablosu vardı 2 pin o çıkmış taktım...
  4. Muammer Beytekin

ASUS TUF B450M GAMING Plus anakarta CM Masterliquid Lite 120 sıvı soğutma takılır mı?

Evet, arkadaşlar sorum bu. Yani bu anakartta ona uygun giriş var mı? Ben pump fan bağlantısı göremedim CPU fan ve cha fan görüyorum şu an yani bu anakart başka fan desteklemiyor mu? Technopat YouTube kanalı üzerinden izliyorum fakat orada pump fan bağlantısına takıldı o da bende yok. Bu...
  5. Muammer Beytekin

Asus TUF B450M Gaming Plus vs Asus Prime B450M-K

İyi forumlar arkadaşlar ben TUF B450M Gaming plus anakartı DA-Sistem 2 ile birlikte aldım fakat acaba 200 vermem saçmamı diye düşündüm 200 liralık farka değecek mi sizce? Ve aralarında ne gibi farklar vardır Mosfet soğutucusundan tutunda malzeme kalitesine falan kadar anlatırsanız sevinirim...
Top Bottom