Arama sonuçları: *

1. LenKys

Çözüldü✓ msı b550 tomahawk m2 SSD görmüyor

m2 ssd PCI-Express 3.0 yuvasına taktım SSD zaten onu destekliyor ama sistemim format sırasında gömüyor SSD yi (hdd ve sata SSD ile birlikte denedim ordada gördü atınca ordan formst çok fena yavaşladı bende komple söktüm HDD sata SSD yi onları sonra biçimlendirifem şimdi sadece m2 ssd göstersin...
  2. LenKys

Çözüldü✓ Msı b550 tomahawk ram montajı

msı b550 tomahawk ram montajı yapicamda normalde ram montajı için ram takmak için o kilit mekanizması altı ve üstü açılıyor aldım kartta sadece üstte ki çentik açık nasıl takicam yani ne yöne doğru baskı yapicam
  3. LenKys

B550 veya x570 anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar imzadaki sistemim var önceden a520 kullanıyordum sattim dolu soğutması iyi olan bir anakart önerir misiniz? yani msı olursa iyi olur çünkü neredeyse bütün sistem msı o yüzden bozmak istemiyorum gerekirse biraz pahalı olsun.
  4. LenKys

msı b550 gaming carbon wifi tr stok sorunu

msı gaming carbon wifi b550 modelini almayı düşünüyorum çıktından beri takip ediyorum ilk çıkışında Türkiyede doğru dürüst stok yoktu öyle her mağazalarada hemen gelmedide sonra takip edemedim modelde kronik sorun felanmi çıktı veya tr satışlari kötü oldu icinmi neden ama fark ettim de msı da...
  5. LenKys

Asrock B550M Steel Legend alınır mı?

b550 anakart alicamda şu karta denk geldim fiyatı uygun geldi dolu bir kart ama markayı çok duymadım sizce alınır mı? veya sorunlu bir modelmi ttps://www.amazon.com.tr/dp/B089W2Q2QC?ref_=cm_sw_r_apann_dp_0JMMSRKRAH89HRZF65JZ
  6. LenKys

a520 anakartla ram oc olurmu

imzadaki sistem var ve ram frrekansımsımı 3600 mhz den normal auto ayarlar ile 3800 mhz çıkardım ama daha fazla yükseltmek istiyorum cl 16 felan yapmak istiyorum a520 oc olmuyor deniliyorda yabancı bağzı kanallar a520 oc felan diye bir kaç video ya denk geldim
  7. LenKys

msı anakatra elektirik gidip geldinde otomatik açma açma ayarı

msı anakartım var mınıng için 2 hafta gelmicem internette araştırdım yapılabilen bir şey asus anakartlarda gösteriliyor fakat msı da gösterimi yok bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
  8. LenKys

A520 ANAKARTA 3060Tİ tam performans veririmi

Msı A520 mag wectör wifi anakart kullanıyorum 3060ti almayı düşünüyorum acaba anakartta tam performansını alabilirmiyim pcı 2.0 felan teknolojisi varya o yüzden sorun olurmu
  9. LenKys

A520M AMD 5 2600X uyarmi .

Anakartim Msı maç A520M VECTOR WIFI İşlemci AMD RYZEN 52600X anakart elime ulaştı işlemci sorunsuz çalışır dimi B550 Anakartlar desteklemiyor denildi acaba buda mi desteklemiyor
  10. LenKys

BU ANAKARTA KAC TANE SSD TAKILABILIR

MSI MAG A520M Vector Wi-Fi AMD A520 4600MHz DDR4 Soket AM4 Micro ATX Anakart Bu anakarta kac ssd takabilirim yardımcı olurmusunuz incelemesi olmayan bir anakart ve bildiginiz 200 tl ye m2 ssd varmi
  11. LenKys

B550 anakartlarda amd 3 3100 işlemciyle uyum sağlarmı

Bir yerde gordum B550 anakartlar amd 3 3100 işlemciyi çalıştırmaz dıyordu doğrumu donanım arşivi bir şey demedi içiin sormak istedim Uyumlu İşlemciler Ryzen 9, 7, 5, 3 (Soket AM4) özelliklerinde oyle demiyor bir sorun olurmu sizce ilerde sistemi yukselticem için anakartı B550 alıcam.
Geri