Arama sonuçları: *

1. TRHasan

Bu Pinlerde Sorun Mu Var?

Gigabyte b450m s2h modelinde pinlerde bi sorun mu var? Ortadaki yer eksik gibi geldi Fotoğraf boyut olarak sığmıyor
  2. TRHasan

775pin Sistem için Anakart Tavsiyesi

775pin bir sistem kuracağım ama iki anakart arasında kaldım GİGABYTE GA-G41MT-S2PT ile GİGABYTE g41m Combo Hangisini almalıyım? (Fiyatlar aynı)
  3. TRHasan

Windows 10a eski anakart driverini yükleme

Anakart: GA-G41M-ES2L (rev. 1.4) Verdikleri destek en fazla Win8 için (8.1 değil) W7 64bit için driver dahil bütün sürücüleri vs. desteğini veriyorlar ama bu driverları nasıl Win10a kuracağım? Mecbur olarak Win7de mi kalacağım? Şimdiden teşekkürler.
  4. TRHasan

ASRock G41C-GS Anakartı Unuttu mu?

Bu anakart Asrock g41c-gs modeli sol üst köşede rev 2.0 yazıyor Anakartın modelini yazınca asrockun sitesinde bu resim çıkıyor Ama bende olan bambaşka Bu neden böyle Galiba bu anakart da ddr3 Ddr2 ram takılmadı.
  5. TRHasan

Asrockun anakartın sitesindeki resmi ile bendeki anakart resmi farklı

Anakart modeli ASRock g41c-gs
  6. TRHasan

Msi G31TM-P21 VS Asrock G41C-GS

Msi G31TM-P21 VS Asrock G41C-GS Bu anakartlar arasında 35tl fark var. Asrock G41C-GS anakart bu fiyata almaya değer mi?
  7. TRHasan

Sistemim için Driverlar

Sistemimde bu anakart var ve içinde gma 950 bulunuyor bu kartın ve bu anakart için ve sistemim için yüklenmesi gereken driverların linkini atın lütfen.
  8. TRHasan

HP IPIEL-LA3 anakart nasıldır?

Sitesi bu: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, IPIEL-LA3 (Eureka3) | HP® Customer Support Bu anakart kötü mü? Sıkıntı çıkarır mı? Max kaç GB Ram destekliyor? İşlemci destek yerinde Yorkfield çekirdek serisi yazıyor bu ne demek?
  9. TRHasan

Xeon E5405 için anakart önerisi

2.el sistem topluyorum bu işlemci için 150-200tl civarı anakart arıyorum 16gb ram desteklemesi lazım
  10. TRHasan

Foxconn H55Mxv anakartına hangi işlemciyi almalıyım?

Foxconn H55mvx için alabileceğim en iyi işlemci nedir? (bütçe yok önerin en iyisini önerin) Bu anakart max 8gb desteklediği cnet sitesinde yazıyor ancak ben bu kartı 8+8=16gb çift slot olmak üzere kullanabilir miyim? VE ben bu kartın bios'unu nerden güncelleyeceğim? Foxconn'un kendi sitesi...
  11. TRHasan

Bios ne zaman türkçe olur ? Türkçe mi?

Bios ne zaman türkçe olur ? Türkçe mi? mod art pc alacağım içinde ASUS B450M DRAGON SI anakart var Bu kartın biosu türkçe mi ? türkçe ayarlayabiliyor muyuz?
  12. TRHasan

Anakartın ağ soketi çalışmassa ne olur

Anakartın ağ soketi çalışmazsa ne olur? Bozulur mu? Çalışır mı? Drop falan olur mu? Kendi dahili grafiği mi çalışmaz?
  13. TRHasan

1151 pin ddr3 anakart önerisi (2.el)

1151 pin ddr3 anakart önerisi (2.el) bütçe 150 tl
  14. TRHasan

Yardım 1151 pin mi yoksa 1155 pin mi tercih etmeliyim? (acil cevap)

1151 pin mi yoksa 1155 pin mi tercih etmeliyim?
  15. TRHasan

Anakartım Foxconn 45CMX Bu Anakarta Ne Alabilirim?

Anakartım Foxconn 45CMX Bu Anakarta Ne Alabilirim Benim almak için belirlediklerim 2x2 4GB ram 667 mhz ddr2 Gt 430 İntel core 2 duo E8300 2.8ghz lga755 6mb cache
Top Bottom