Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

Am4 anakart önerisi yapabilir misiniz?

Sistemimi yavaştan upgrade etmeyi düşünüyorum işlemci olarak r7 5700x3d seçtim fakat anakarttan pek anlamıyorum gigabyte b550m ds3h iyi bir anakartmıdır ve işlemciyi direkt çalıştırır mı? ARGB girişleri vs var mı renkli sistemleri severim. Çok daha iyi dediğiniz diğer anakart önerilerinizide...
  2. Reverse Flash

Asrock B450 Steel Legend alınır mı

Bu anakart alınır mı arkadaşlar yorumlarınız nelerdir? Baya cekici duruyor.
  3. Reverse Flash

Bios güncelleme sonrası internet ve ses gitmesi

Arkadaşlar biostar b450mh anakartıma az önce güncelleme yaptım ve yeniden başlattıktan sonra internet ve ses gitti ses kısma yerinde x var yani. Ne yapmam gerekiyor?
  4. Reverse Flash

Bu anakart ile değiştirmeye değermi?

arkadaşlar sistemimde biostar b450mh anakart var. Gayet memnunum ondan yana sıkıntı yok. Ama 2 adet kingston hyperx rgb ssd bulunuyor sistemimde ve sadece kırmızı renk olarak kullanabiliyorum çünkü biostarda rgb desteği yok. Başka şekilde nasıl çalıştırıcağımıda bilmiyorum...
  5. Reverse Flash

Biostar B450mh anakart RGB desteği varmı

Arkadaşlar biostar b450mh anakart kullanıyorum bu anakartta rgb desteği varmı? Kingston hyperx rgb ssd kullanıyorum microusb girişi ile bağlamadığım için sadece kırmızı renk yanıyor. Bu anakartta rgb desteği varmıdır? Pin giriş yeri göremedim sanki ben.
Geri