Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yardım Sistemim BIOS ekranını atlıyor, BIOS'a nasıl girerim ?

Dostlar BIOS'dan TPM 2.0 etkinleştirmek için sistemi kapatıp açtım ancak şunu fark ettim ki sistem F2 veya Delete tuşuna basın olan kısmı atlıyor. Yanlış anlamadıysam bu fastboot özelliğinden kaynaklı. Peki BIOS'a nasıl girebilirim ?
  2. Hudzell

Yardım GDV kablosunu nereye takmam lazım ?

Dostlar Asus gt301 kasamda boşta böyle bir kablo var anakartim Asus tüf b450 plus gaming Bu kabloyu aşağıdaki fotoğrafta bulun RGB kısmına mi takmam lazım ? GDV kablosunun 3 ağzı var 12v kanalını boşta mi bırakacağım ?
  3. Hudzell

Çözüldü✓ Bios pilini çıkararak biosu nasıl sıfırlarım ?

dostlar bios pili çıkartarak bios sıfırlanıyor diye biliyorum adımları tam hatırlamıyorum sadece pili çıkartsam taksam yeterli mi ? kasa prize bağlı olacak mı ? güç düğmesine falan basmam lazım mı ?
  4. Hudzell

Öneri i5 4440 işlemci için anakart önerisi

i5 4440 işlemcime göre uygun fiyatlı anakart önerebilir misiniz ? bütçemi ona göre ayarlayacağım uygun fiyatlı olsun yeter ikinci el önerilere açığım ancak istanbuldan olması şart
  5. Hudzell

Yardım Bilgisayarımda ÇOK GARİP bir SORUN var !

dostlar daha yeni TUF B450-PLUS GAMING anakartımı 2807 sürümünden 3002 sürümüne yükselttim. kurulum vs başarılı bir şekilde oldu sistem yeniden başlatıldı baktım siyah ekran geldi 10 dk bekledim düzelmedi sistemi kapatıp açtım. Sistemi açarken monitörümün tuşunda beyaz ışık yanarken şimdi...
  6. Hudzell

Yardım Asus ai suite 3 bios güncelleyemiyorum !

dostlar asus ai suite 3 üzerinden bios daha kolay bir şekilde güncellendiğinden tuf b450-plus gaming anakartımı oradan güncellemek istiyorum internetten de bakıyorum. aşağıya görsel ekleyeceğim yerde ez update ya da benzeri isimli bir yer çıkması lazım ama bende çıkmıyor program en güncel sürüm...
  7. Hudzell

Yardım RGB kontrolcüden gelen VDG kablosunu nereye takacağım ?

kasa asus gt301 aura sync desteklediği yazıyor baktım uygulamadan göremedim sonrada jeton düştü gdv kablosu takılı değildi bu kabloyu anakart üzerinden nereye takmam lazım anakart asus tuf b450-plus gaming
  8. Hudzell

Biostar racing Z490A-Silver anakarta maksimum kaç ekran kartı takılabilir ?

dostlar elimde fazladan ekran kartı var bu anakarta bi ekran kartını mümkünse dönüştürücü ile bağlayıp mining için kullanmayı düşünüyorum bu mümkün mü ? ve en fazla kaç tane ekran kartı takabilirim ? 1617561449 yok mu bilen ?
  9. Hudzell

Yardım 1150 pin anakart önerisi

dostlar sizlerden 1150 pin anakart önermenizi istiyorum fiyat performans bişey olsun mümkünse 450-500 tl yi geçmesin
  10. Hudzell

i5 4440 işlemci için anakart önerisi

dostlar bu işlemcinin pin dizilimi bazı sitelerde lga 1150 diğer farklı sitelerde de lga 1151 yazıyor açıkcası kafam karıştı kafama göre iş yapmak istemedim bu işlemciye göre uygun fiyatlı ddr3 anakart önerebilir misiniz
  11. Hudzell

Asus b450M-dragon vs Asus b450m-k II ?

dostlar soru başlıkta hangisi daha iyi ? sadece ikisinden birini seçin öneri konusu değildir. hangisi iyi ve neden daha iyi belirtirseniz sevinirim.
  12. Hudzell

Yardım 1150 pin Anakart önerir misiniz ?

dostlar 1150 pin DDR3 anakart önerebilir misiniz konu dışı farklı önerilerde bulunmayın sadece 1150 pin anakart önermenizi istiyorum. bütçe 500-600 tl işlemci i5 4440
  13. Hudzell

Yardım Anakart 2.slota ram takınca açılmıyor loop atıyor !

gündelik kullandığım kasa uzun zamandır kullanıyorum hiçbir oc vs bir şey olmamıştı geçen gün kasanın parçalarını çıkarıp yeniden takmıştım o zamandan beri kasa güç tuşuna bastığımda açılır gibi olup yeniden kapanıyor 2.slottan rami çıkardığım zaman gayet iyi bir şekilde çalışıyor sorun ramlerde...
  14. Hudzell

GİGABYTE B450M S2H M.2 SSD destekler mi ?

dostlar soru başlıkta m.2 ssd destekler mi ve kaç tane m.2 ssd slotu var acaba ?
  15. Hudzell

Öneri ASUS PRIME B450M-K II iyi midir ?

dostlar soru başlıkta açıkcası flashback özelliği için almayı düşünüyorum
  16. Hudzell

Yardım DDR4 anakarta DDR3 ram takılır mı

Ram alacak param yok ama anakartim bozulduğundan mecbur anakarti yeniliyorum almışken iyisini almak istiyorum DDR4 anakarta DDR3 ram takmayı düşünüyorum Özetle DDR4 anakarta DDR3 ram takabilir miyim uyumluluk sorunu olur mj
  17. Hudzell

Yardım Bilgisayarcı bilgisayarımı bozdu lütfen yardım edin

Bilgisayarım siyah ekran veriyor diye bilgisayarı tamire vermiştim (adma ram bozuk diye bahane bulup dızlar alır diye birini çıkartıp verdim) adam ters kablolamadan bios çökmüş ve zorlanmadan dolayı bir parçanın kırıldığını ve değiştirilmesi gerekti dedi, yaptırdım aldım bilgisayarı, kasayı...
  18. Hudzell

Yardım Anakart'da 2. ram slotu çalışmıyor

Dostlar bilgisayarım siyah ekran verdi diye bilgisayarcıya vermiştim adam kendince sorunu düzelttiğini söyleyip bilgisayarı verdi evde deneyince de baktım ki 2. ram slotuna ram takınca bilgisayar açılmıyor ilk power tuşuna bastığım esnada fanlar hafifçe dönmeye başlayıp sonra da duruyor loop...
  19. Hudzell

Yardım BIOS neden çöker ????

Dostlar aler acele konu açmak durumunda kaldım Bilgisayarımın ekranı gelmiyordu sorunu çözemedim diye bilgisayarcıya verdim de bana BIOSun çöktüğünü söyledi bunu düzeltmek için de 150tl gibi bir fiyat biçti bu fiyat makul müdür yoksa kazık mı yiyorum ? Ve bu bios yazma işlemini evde kendi başıma...
  20. Hudzell

Yardım Anakart pin yamulması nelere yol açar ?

LGA 1151 dizilimli bir anakart için 2 pin yamulması nelere yol açar ne gibi sorunlara sebep olur ?
Geri