Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Çözüldü✓ Q-FLASH EKRANINDA USB GÖZÜKMÜYOR

gigabyte b450m s2h anakartım var. biosu şuan f51 sürümünde f60'a güncellemek istiyorum dosyasını indirdim fat32 formatındaki usb belleğimin içine attım ama update bios dediğim ekranda usb belleğim gözükmüyor ne yapmalıyım ? 1621874557 zip'i atmadım zip içindeki dosyayı attım sonu .F60 ile biten...
  2. mustafak0

Anakartın güncelleştirmesi

B450M S2H anakartım var bios güncellemesini ve chipset driverını yükledim fakat internet sitesinde ses desteği,LAN,SATA/RAID/AHCI gibi sürücüler var bunlar nedir ? indirmemiz gerekiyor mu ? 1600105282 http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#support-dl
  3. mustafak0

Yardım Mavi Ekran Hatası Alıyorum

neredeyse her gün mavi ekran alıyorum az öncede opera gx yükledim ve 10 saniye sonra mavi ekran aldım minidump dosyalarını inceleyip hatanın neyden kaynaklandığı anlaşılıyomuş fakat nasıl inceleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  4. mustafak0

BIOS Güncellenirken Elektrik Kesintisi

Dostlarım yeni sistemim gelince ilk işim bios güncellemek olacaktı usb'yi hazırlamıştım fakat forumda bir arkadaş eğer bios güncellenirken elektrikler kesilirse sistem çöp olur yada anakart çöp olur anlamında bir şey yazdığını okumuştum bunun doğruluğunu internetten araştırdım ve doğruymuş bunun...
Geri